Denne vrien på kylling med salat har du kanskje ikke prøvd
Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat lyser opp på kalde vinterdager. Her er oppskriften.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat lyser opp på kalde vinterdager. Her er oppskriften.
Les hele sakenDet er ikke store innsatsen som kreves, men du blir rikelig belønnet. Med øl i gryta, må du kanskje ha øl i glasset. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenVarm suppe i novemberkulda smaker alltid godt. Rent, godt og smakfullt.
Les hele sakenVi starter helgen med en riktig så smaksrik kyllingrett.
Les hele sakenÅ lage en god saus er faktisk veldig enkelt. Bare prøv sausen i denne oppskriften. Den passer også til mange andre kjøttyper enn kylling.
Les hele sakenDen tandre kyllingfileten trives godt sammen med en luftig bechamelsaus, stekt sopp og rotgrønnsaker.
Les hele sakenFor her får den fyldige kremete soppsausen følger av både kyllingfilet og smørdampet kål.
Les hele sakenEn fabelaktig kombinasjon av urter og sødmefylt bakt paprika bringer kyllingen til nye høyder.
Les hele sakenKyllingfilet til middag er for mange barnefamilier blitt en større utgift enn før. Drøy den med et følge av linser og spinat - og masse brød på siden.
Les hele sakenEn herlig kombinasjon av forskjellige smaker er hva vi serverer som middagsforslag.
Les hele sakenSå gode er eplene at de gir en ekstra smak til en klassiker som baconsurret kyllingfilet.
Les hele sakenNår du legger til så vel parmaskinke som parmesan og fersk pasta, blir det italiensk stemning rundt middagsbordet.
Les hele sakenPlanleggingen starter dagen før, men når kjøttet er vel marinert og paprikasausen ferdiglaget, er middagen rett rundt hjørnet.
Les hele sakenDen er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.
Les hele sakenKylling, nypotet og asparges er smaken av sommer i seg selv.
Les hele sakenKylling og pasta er en sikker kombinasjon. Men her trengs det litt drahjelp fra andre ingredienser. Med hjemmelaget spinatpesto trenger du heller ikke saus til retten,
Les hele sakenDen bruker kyllingfilet og ferdig kyllingkraft i stedet for hel kylling - men smaken blir riktig så god selv om tiden det tar er betydelig kortere.
Les hele sakenNår du serverer hjemmelaget potetmos til kyllingen, må du kanskje beregne litt ekstra, så godt smaker det.
Les hele sakenDagens forslag til enkel middagsrett er både spennende og smaksrik. Perfekt for fredagskosen.
Les hele sakenVi starter uken med en mettende wokrett, der kyllinh sammen med masse deilige grønnsaker, står som basis for den smakfulle retten. Har du ikke wok, bruk en stekepanne med høye kanter.
Les hele sakenDet gjør også at middagen kan spises med hånden, eller så kan retten være det av et større måltid. Restene går i matpakken.
Les hele sakenLag deg noen lekre kyllingspyd nå i helgen. Med marinerte scampi/tigerreker og en kreolskinspirert tomatsaus blir denne middagen forvandlet til en spennende opplevelse for alle rundt bordet.
Les hele sakenKyllingfilet smaker ikke så mye i seg selv, men da kan du jo tilpasse smaksbildet ved hjelp av krydder og tilbehør.
Les hele sakenKyllingkjøttet blir ekstra saftig når det tilberedes på denne måten.
Les hele sakenGjør kyllingfileten ekstra smaksrik med salvie, ost og spekeskinke. Med denne oppskriften og drikkeforslaget er du på sikker grunn.
Les hele sakenHar du et glass med mangochutney, eller lager den selv, og en pakke kyllingfilet, er du så å si i mål. Enklere blir det ikke.
Les hele sakenDenne retten smaker utmerket på en julisøndag selv om den er tilberedt innendørs og ikke har vært innom grillen.
Les hele sakenPeanøtter, reker, søt soyasaus og litt til er det som skal til for å skape litt ekstra stas på den noe smaksvake kyllingfileten.
Les hele sakenDu kan bruke enten lårene eller brystfileten til denne retten.
Les hele sakenEple og smørsaus gir en frisk og god smak til kyllingretten. Med hjemmelaget røsti til blir det ekstra godt.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele sakenDet er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenDenne franske klassikeren som nå feirer sine første 100 år, mikses med noen av landets fremste ingredienser, cognac og urtelikør. Når den toppes med litt champagne, lever den opp til navnet.
Les hele saken