En fyldig grønnsakssuppe med kylling er en fin start på uka
Varm suppe i novemberkulda smaker alltid godt. Rent, godt og smakfullt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Varm suppe i novemberkulda smaker alltid godt. Rent, godt og smakfullt.
Les hele sakenVi starter helgen med en riktig så smaksrik kyllingrett.
Les hele sakenÅ lage en god saus er faktisk veldig enkelt. Bare prøv sausen i denne oppskriften. Den passer også til mange andre kjøttyper enn kylling.
Les hele sakenDen tandre kyllingfileten trives godt sammen med en luftig bechamelsaus, stekt sopp og rotgrønnsaker.
Les hele sakenFor her får den fyldige kremete soppsausen følger av både kyllingfilet og smørdampet kål.
Les hele sakenEn fabelaktig kombinasjon av urter og sødmefylt bakt paprika bringer kyllingen til nye høyder.
Les hele sakenKyllingfilet til middag er for mange barnefamilier blitt en større utgift enn før. Drøy den med et følge av linser og spinat - og masse brød på siden.
Les hele sakenEn herlig kombinasjon av forskjellige smaker er hva vi serverer som middagsforslag.
Les hele sakenSå gode er eplene at de gir en ekstra smak til en klassiker som baconsurret kyllingfilet.
Les hele sakenNår du legger til så vel parmaskinke som parmesan og fersk pasta, blir det italiensk stemning rundt middagsbordet.
Les hele sakenPlanleggingen starter dagen før, men når kjøttet er vel marinert og paprikasausen ferdiglaget, er middagen rett rundt hjørnet.
Les hele sakenDen er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.
Les hele sakenKylling, nypotet og asparges er smaken av sommer i seg selv.
Les hele sakenKylling og pasta er en sikker kombinasjon. Men her trengs det litt drahjelp fra andre ingredienser. Med hjemmelaget spinatpesto trenger du heller ikke saus til retten,
Les hele sakenDen bruker kyllingfilet og ferdig kyllingkraft i stedet for hel kylling - men smaken blir riktig så god selv om tiden det tar er betydelig kortere.
Les hele sakenNår du serverer hjemmelaget potetmos til kyllingen, må du kanskje beregne litt ekstra, så godt smaker det.
Les hele sakenVi starter uken med en mettende wokrett, der kyllinh sammen med masse deilige grønnsaker, står som basis for den smakfulle retten. Har du ikke wok, bruk en stekepanne med høye kanter.
Les hele sakenDet gjør også at middagen kan spises med hånden, eller så kan retten være det av et større måltid. Restene går i matpakken.
Les hele sakenLag deg noen lekre kyllingspyd nå i helgen. Med marinerte scampi/tigerreker og en kreolskinspirert tomatsaus blir denne middagen forvandlet til en spennende opplevelse for alle rundt bordet.
Les hele sakenKyllingfilet smaker ikke så mye i seg selv, men da kan du jo tilpasse smaksbildet ved hjelp av krydder og tilbehør.
Les hele sakenKyllingkjøttet blir ekstra saftig når det tilberedes på denne måten.
Les hele sakenGjør kyllingfileten ekstra smaksrik med salvie, ost og spekeskinke. Med denne oppskriften og drikkeforslaget er du på sikker grunn.
Les hele sakenHar du et glass med mangochutney, eller lager den selv, og en pakke kyllingfilet, er du så å si i mål. Enklere blir det ikke.
Les hele sakenDenne retten smaker utmerket på en julisøndag selv om den er tilberedt innendørs og ikke har vært innom grillen.
Les hele sakenPeanøtter, reker, søt soyasaus og litt til er det som skal til for å skape litt ekstra stas på den noe smaksvake kyllingfileten.
Les hele sakenDu kan bruke enten lårene eller brystfileten til denne retten.
Les hele sakenEple og smørsaus gir en frisk og god smak til kyllingretten. Med hjemmelaget røsti til blir det ekstra godt.
Les hele sakenMed sommerens grønnsaker kommer den amerikanske klassikeren chicken à la king til sin rett.
Les hele sakenSiden vi spiser også med øynene, er fargen på maten av stor betydning. Her går det i grønt og rødt. Men gult er også velkommen, så her er det bare å føle seg fri til å eksperimentere.
Les hele sakenFår kyllingstrimlene ligge en time og godgjøre seg i marinaden før steking, blir retten ekstra god.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 27. februar har du en unik mulighet til å smake på 8 utsøkte viner fra en historisk vinprodusent fra Burgund. Den første kvinnelige visepresidenten tar selv turen til Norge for å dele sin kunnskap og historier om vinene.
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenDette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven - og til veldig gode priser. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenDen passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenSvinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele saken