Gi et gavekort til matkurs og vinkurs fra Norges største arrangør
Ingen ventetid. Du mottar det på epost umiddelbart
Det er enkelt å bestille et gavekort til en eller flere du gjerne vil gi en gave de kanskje de aldri hadde ventet seg. Du velger selv hva som skal stå på gavekortene.
Det mottatte gavekortet kan også benyttes som delbetaling hvis mottakeren ønsker å delta på et kurs som koster mer enn gavekortets pålydende.
Koster kurset mindre enn det som står gavekortet, kan det resterende beløpet brukes på våre andre kurs som delbetaling. Det gir full frihet vil å velge. Gavekort under kr. 1000 har en varighet på ett år. Gavekort over kr. 1000 har en varighet på to år.
Gi en gave du blir husket for.
Se alle kursene våre her
Kommende mat- og vinkurs
Dato |
Kurs |
Sted |
|
23. April |
Eksklusiv middag med to tyske topprodusenter på Nedre Foss Gård
|
Nedre Foss Gård, Nordre gate 2, 0551 Oslo |
Fulltegnet
|
24. April |
Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
|
Palmer Group, Lille Grensen 7, 0159 Oslo |
Ledig plass
|
03. Mai |
Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
|
ASIA Aker Brygge, Stranden 1, 0250 Oslo. 2 etasje uten heis. |
Ledig plass
|
05. Mai |
Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse
|
Ambassaden, Henrik Ibsens gate 48, 0255 Oslo |
Ledig plass
|
06. Mai |
Eksklusiv vinsmaking: Smak rieslinger fra historisk vinprodusent
|
Palmer Group, Lille Grensen 7, 0159 Oslo |
Ledig plass
|
07. Mai |
Rieslingmessen 2025 - Smak det beste av riesling på Gamle Logen
|
Gamle Logen, Grev Wedels Plass 2, 0151 Oslo |
Få plasser igjen
|
12. Mai |
Lær alt om champagne av en proff
|
Louise Aker Brygge, Stranden 3, 0250 Oslo |
Ledig plass
|
22. Mai |
Bobler, sjømat og sommerstemning
|
Louise Aker Brygge, Stranden 3, 0250 Oslo |
Ledig plass
|
DIGITALKURS |
Smak og lær om fantastisk gode øl - Onlinekurs
|
http://videokurs.aperitif.no |
Ledig plass
|
DIGITALKURS |
Lær forskjellen på prosecco, cava og champagne – Onlinekurs
|
http://videokurs.aperitif.no |
Ledig plass
|
DIGITALKURS |
Lær å lage de lekreste gindrinker - Onlinekurs
|
http://videokurs.aperitif.no |
Ledig plass
|