06. Januar |
Lær å smake vin av en proff og bli en ekte hobbyekspert
|
Forstanderskapssalen, Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo |
Ledig plass
|
15. Januar |
Eksklusiv vinsmaking utvalgte viner fra Burgund
|
La Cave, Palmer Group, Lille Grensen 7, 0159 Oslo |
Få plasser igjen
|
21. Januar |
7 toppviner fra Toscana
|
Louise Aker Brygge, Stranden 3, 0250 Oslo |
Ledig plass
|
23. Januar |
Italiensk aften på Villa Paradiso
|
Villa Paradiso Tivoli (Lilleborg) Ivan Bjørndals gate 25, 0472 Oslo |
Ledig plass
|
04. Februar |
Smak 7 fantastiske viner fra to av de beste spanske vinregionene
|
Louise Aker Brygge, Stranden 3, 0250 Oslo |
Ledig plass
|
14. Februar |
Bli med å feire kjærligheten for italiensk mat og vin
|
Vinoteket, Henrik Ibsens gate 60 A, Solli, Oslo. |
Ledig plass
|
20. Februar |
6 superlekre viner fra Tyskland til nydelig 5-retters fra Klosteret
|
Klosteret, Fredensborgveien 13, 0177 Oslo. Kjeller uten heis |
Ledig plass
|
27. Februar |
Begrenset antall plasser: Møt ikonisk vinprodusent og smak 8 flotte viner fra Burgund
|
Palmer Group, Lille Grensen 7, 0159 Oslo |
Ledig plass
|
01. Mars |
Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
|
ASIA Aker Brygge, Stranden 1, 0250 Oslo. 2 etasje uten heis. |
Ledig plass
|
07. Mars |
Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter
|
ASIA Aker Brygge, Stranden 1, 0250 Oslo. 2 etasje uten heis. |
Fulltegnet
|
10. Mars |
Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
|
Vippa, Akershusstranda 25, 0150 Oslo |
Ledig plass
|
03. Mai |
Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
|
ASIA Aker Brygge, Stranden 1, 0250 Oslo. 2 etasje uten heis. |
Ledig plass
|
07. Mai |
Rieslingmessen 2025 - Smak det beste av riesling på Gamle Logen
|
Gamle Logen, Grev Wedels Plass 2, 0151 Oslo |
Ledig plass
|
DIGITALKURS |
Smak og lær om fantastisk gode øl - Onlinekurs
|
http://videokurs.aperitif.no |
Ledig plass
|
DIGITALKURS |
Lær forskjellen på prosecco, cava og champagne – Onlinekurs
|
http://videokurs.aperitif.no |
Ledig plass
|
DIGITALKURS |
Lær å lage de lekreste gindrinker - Onlinekurs
|
http://videokurs.aperitif.no |
Ledig plass
|