Skav betyr tynt skåret (kjøtt) og det er det som er så genialt siden det trenger veldig kort varmebehandling. Selvsagt spiller det inn av reinkjøtt er veldig mørt. I denne oppskriften er det enkel ingredienser som bidrar til en lettlaget rett. Om du velger pasta eller potetmos, er opp til deg.
Dagens rett

Foto: (Nadezhda_Nesterova)
Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
18 April 2025 - 00:00
Reinskav - finnbiff - i ostesaus med sopp

Fremgangsmåte
- Surr reinskav i smør i en varm panne. Dryss over litt salt og pepper. Vær forsiktig med saltet, da osten er litt salt.
- Tilsett sopp skåret i skiver eller båter og la dem surre med.
- Ha i ost og kraft og rør forsiktig til osten har smeltet.
- La gryten surre på svak varme til alt er godt blandet.
- Smak til med finhakkede urter som f. eks. persille eller timian.
- Server med pasta eller potetmos.
Tips: Om du koker pasta til, kan du bruke litt av kokevannet til å spe sausen med.
Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her
Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 309.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå