Kjølskapsryddingen innebærer også at du kan bruke andre rester enn kylling - være seg kjøtt, fisk eller ost i terninger.
Dagens rett
Foto: (Maryna Iaroshenko)
En lun salat med couscous, kylling og bakte grønnsaker er mettende og godt
Den er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på, for her kan du bruke de grønnsakene du har. Det gjelder bare å være litt kreativ.
16 Juni 2024 - 23:00
Couscous-salat med kylling og rucola
Fremgangsmåte
- Stek kyllingfiletene i smør i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side.
- Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.
- Om du bruker rester av kylling, del den opp i munnfuller.
- Kok opp kraft/buljong, smør og eventuelt litt salt.
- Trekk kjelen til side.
- Ha i couscous eller bulgur og litt gurkemeie.
- Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter (sjekk pakken).
- Rør grynene luftig og avkjøl lett.
- Ovnsstekte grønnsaker:
- Fordel de oppkuttede grønnsakene på et stekebrett eller ildfast form.
- Dryss over olje, salt og pepper. Stek ved 180 grader i 20 minutter.
- Ta ut av ovnen og bland grønnsakene med couscous/bulgur samt kylling i biter.
- Drypp over dressing og server med godt brød.
Tips: Du kan godt bruke andre typer grønnsaker til ovnsbakingen.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå