Kjøttdisken bugner av lammekjøtt rundt påsketider og heldigvis også i form av koteletter. Det er et bedre alternativ for en liten husholdning eller om ikke alle liker lam (hvordan det er mulig er ikke lett å forstå). Med pizzaiola som er en saus/tilbehør fra Napoli-traktene blir det fart på smaksløkene. Den kan lages i dobbel mengde og restene brukes på pizza eller pasta senere i uka.
Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret
Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.
19 April 2025 - 00:00
Lammekoteletter med pizzaiola

Fremgangsmåte
- Stek kotelettene i varm jernpanne slik at de blir pent brune. Dryss på litt salt, pepper og basilikum.
- Pizzaiola: Rens og finhakk løk og hvitløk.
- Fres dem lett i olivenolje i en panne, ha i tomater og tomatpuré og la sausen koke inn litt.
- Del olivenene i to og ha over i sausen rett før servering.
- Server kotelettene med sausen pizzaiola, pasta og sitronbåter.
Her mange flere oppskrifter med lammekoteletter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 279.90 kr Bestillingsutvalget85 POENG
Forsiden akkurat nå