Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse
Vinmesse i Oslo 05. mai

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse

Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene! 
25 Februar 2025 - 08:59

Den 05. mai inviterer Belmonte Beverage Group - Bona Fide Wines, Magma Wines og Arcade Wines til vårens store vinmesse på Ambassaden i Oslo. Dette er en fin mulighet til å møte anerkjente vinprodusenter fra deres brede portefølje, som har tatt turen til Norge for å dele sine beste viner med deg.

Smak på flere hundre viner fra hele verden, druer og vinstiler. Her finner du både musserende, hvite, røde, rosé, og sterkviner. Vinprodusenter slår gjerne av en prat mens de serverer deg sine viner og historiene bak.

Enten du er en vinentusiast, eller rett og slett en nysgjerrig nybegynner, vil Taste vinmesse være en opplevelse for deg.

Vi ser frem til å dele en smaksrik kveld med deg – sett av datoen og meld deg på!

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Foreløpig liste over produsenter (endringer kan forekomme)

Dom. Huet                                                                                           

Kreuzberg                                                                                             

Filipa Pato

Bioweingut Martin Diwald

Paltrinieri

Epli

Luigi Oddero

Prá

Felton Road

Costers del Priorat

Sierra de Toloño

Sugrue

Pure Wine Co (Kaesler)

Symington Family Estates

Bod. Rey Fernando de Castilla

Marqués de Murrieta

Hambledon

Mirafiore 

Martin Wassmer

Schloss Johannisberg

Antoine Lepetit de la Bigne

Dom. Francois Buffet

Allouchery & Perseval

Mylonas

Lyrarakis

Karavitakis

Apostolos Thymiopoulos

Oenops

Pettersson & Munthe

MDCV/Eau de Provence 

Schödl Family                                                                                     

La Brune                                                                                              

Luis Seabra

Blankbottle

 

Forsiden akkurat nå
Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen
Dagens rett
Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare
Dagens rett

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare

Det er lørdag og kvinnedag - og dagen du skal skjemme bort din kjære - eller deg selv med en ekstra god hovedrett og en dessert som går i en annen mage.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Start uka med en mettende salat toppet med stekt spekeskinke
Dagens rett

Start uka med en mettende salat toppet med stekt spekeskinke

Tilbudet av frisk salat, agurk og fennikel er godt også vinterstid, og med hvite bønner blir salaten mettende. Med sprøstekt spekeskinke på toppen, blir det et festmåltid på en mandag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
+

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen

Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her