Strengt tatt behøver du ikke marinere kjøttet til denne retten siden det er så mye smak i paprikasausen. Men jo mer smak det er i den dyreste ingrediensen, jo mindre trenger du, så det kan lønne seg. Kanskje noe å tenke på nå som ferien går mot slutten?
Dagens rett
Foto: (Vicheslav)
I juli marinerer og griller vi uansett vær - prøv denne med hjemmelaget paprikasaus
Planleggingen starter dagen før, men når kjøttet er vel marinert og paprikasausen ferdiglaget, er middagen rett rundt hjørnet.
26 Juli 2024 - 23:00
Grillet marinert biff med paprikasaus
Fremgangsmåte
- Skjær fileten i ½ cm tykke skiver.
- Bland marinaden og la kjøttet ligge i den minst 1 time.
- Stek biffene i ca. 2 minutter på hver side på middels varme.
- Paprikasaus:
- Del paprika i to og legg delene på et stekebrett med skinnsiden ned.
- Stek ved 200 grader til svarte flekker oppstår.
- Ta ut av ovnen og pakk inn i folie.
- Avkjøl nok til at du klarer å rive av skinnet.
- Ha paprika, hvitløk, olje, eddik og krydder i en blender.
- Kjør til jevn masse.
- Server biffene med paprikasausen på siden og andregrønnsaker fra grillen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå