Noen mener alt blir bedre med bacon, og vi kan ta med kokos i samme slengen. For det er litt uvanlig å kombinere brie og bacon med kokos i en og samme rett, men det fungerer overraskende godt.
Dagens rett
Foto: (Astrid Hals)
Fyll kyllingfileten og server den med en herlig karri- og kokossaus - det blir en fulltreffer
Vi starter helgen med en riktig så smaksrik kyllingrett.
08 November 2024 - 00:00
Fylt kyllingfilet med karri- og kokossaus
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og en kvist frisk timian. Ha på salt og pepper.
- Surr et par baconskiver rundt hver filet. Stek dem litt på hver side i en middels varm stekepanne tilsatt smør og/eller olje, bare til filetene er pent brune.
- Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen i 10-15 minutter.
- Skrell gulrøttene og del dem i to. Skjær løken i ringer. Fres gulrøtter, løk og karripasta i litt smør og olje.
- Tilsett kokosmelk. La det koke noen minutter til gulrøttene er møre. Ha i sukkererter de siste par minuttene.
- Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vend inn hakket koriander like før servering.
- Del hver kyllingfilet i to på skrå - evt. i skiver på skrå - og server med sukkererter og gulrøtter i karri-/kokossaus.
Brød fylt med feta, paprika og oliven smaker godt til.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå