aperitif.no er Norges største nettsted om mat og drikke med en rekke unike tjenester bygget på høy redaksjonell kompetanse.
aperitif.no er Norges største nettsted om mat og drikke med en rekke unike tjenester bygget på høy redaksjonell kompetanse.
Apéritif er medlem av Fagpressen og følger prinsippene nedfelt i Vær varsom- og Redaktørplakaten.
Best på nett og papir
Apéritif har vært på både nett og papir siden 1995. Få andre nisjemedier har derfor så lang digital erfaring som Apéritif.
Papirutgaven av Apéritif kommer ut 8 ganger i året og tar leserne med på en rundtur i verdens vinmarker og vinkjellere, til destillerier og ølbryggerier. Gjennom et nettverk av frilansere verden rundt besøkes restauranter og barer i alle verdenshjørner. Alt pakket inn i fristende bladdesign.
Målet siden 1995 er å være landets beste gastronomiske trykte magasin og ikke minst det beste nettstedet om mat og drikke. Det har selvsagt resultert i en rekke priser gjennom årene, men aller viktigst er den positive tilbakemeldingen fra det stadig økende antall lesere og brukere.
Apéritif er en inspirasjonskilde til gode matopplevelser til så vel hverdags som til fest, som gir brukerne den beste kombinasjonen av mat og drikke slik at totalopplevelsen blir best mulig. Dermed sikres en sterk lojalitet.
Unike tjenester
Ingen andre enn aperitif.no besvarer spørsmålene:
Hva skal jeg drikke til maten og hva kan jeg spise til denne vinen?
Det løses ved at Apéritifs polliste med 32 000 produkter (vin, øl, brennevin) er koblet sammen med Apéritifs Kokebok med 22 000 oppskrifter. Dette er en løsning som er unik i verden.
Pollisten oppdateres daglig med priser og tekniske data via Vinmonopolets API, og kontinuerlig med smaksnotater av Apéritifs smakere.
Brukerne kan dessuten bestille polvarer direkte fra aperitif.no ved at bestillingen sendes til Vinmonopolets kundesenter som håndterer det praktiske, alt etter GDPRs krev.
Drinkoppskrifter er en av Apéritifs stadig mer populære tjenester, samlingen teller mer enn 2000 oppskrifter på drinker i alle mulige kategorier.
På aperitif.no kan brukerne lage sin egen kokebok og sin egen drinkoppskriftsamling. Dessuten kan de bygge opp sin digitale vinkjeller – alt helt uten kostnad. Mer enn 40 000 brukere benytter seg av dette tilbudet.
Apéritif er også med erfaring siden 2000, en av landets viktigste arrangører av vinkurs, vinmesser og winemakers dinners. I løpet av ett år tilbys 150 ulike events.
Dette er Apéritifs faste skribenter:
Aase E. Jacobsen er ansvarlig redaktør for aperitif.no og for magasinet Apéritif.
Hun er også en aktiv skribent og dekker alle områdene innen gastronomien. Hun står bak noen av Apéritifs mest populære spalter som Ukens vin og Godbiter i pollisten
Aase er en av landets mest aktive vinsmakere og minst 8000 viner underlegges hennes kritiske vurdering årlig. Smaksnotatene oppdaterer Apéritifs omfattende polliste kontinuerlig.
Aase begynte å smake vin systematisk mot slutten av 1980-tallet, men allerede som 16-åring laget hun sin første vin - den gang av løvetann. Senere ble andre råvarer testet, men hun overlot etter hvert denne oppgaven til andre som hadde bedre forutsetninger for å lage vin av druer. Aase som er økonomiutdannet og med bakgrunn fra mediebransjen, startet Apéritif i 1994/1995 sammen med Jan H. Amundsen og de er fortsatt bedriftens eiere.
I tillegg har Apéritif knyttet til seg en lang rekke frilansere i inn- og utland.
Slik kommer du i kontakt med oss:
Daglig leder:
Jan H. Amundsen 901 57 687
Redaksjon:
Ansvarlig redaktør:
Aase E. Jacobsen 920 27 785
Kurs og events:
Telefon +47 21 45 61 60
Mina Hovden - event manager
Her kan du lese om trafikktall som unike brukere, sidevisninger og målgruppe
Besøksadresse:
Universitetsgata 22, 0162 Oslo
E-post: aperitif@aperitif.no
Utgiver
Apéritif AS
Universitetsgata 22, 0162 Oslo
Org.nr 972 420 271
© Apéritif 2024