Å tilberede kylling på denne måten er vanlig i mange lands kjøkken. Kylling Kiyv eller Cordon Bleu er kanskje den mest kjente. Denne vrien ligner, bare at her et innpakningen spekeskinke og fyllet er urter og ost.
Dagens rett
Foto: (Elena_Danileiko)
Kyllingfileten blir ekstra drøy når den fylles og rulles
Kyllingkjøttet blir ekstra saftig når det tilberedes på denne måten.
10 August 2023 - 23:00
Kyllingrullade med spekeskinke og ostefyll
Fremgangsmåte
- Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem forsiktig ut.
- Løft dem over på spekeskinkeskivene som legges etter taksteinprinsippet.
- Bland revet ost og kremfløte.
- Fordel urter og osten over kyllingkjøttsiden.
- Dryss over litt salt og pepper.
- Rull filetene sammen og fest med tannstikker eller hyssing.
- Stek rulladene i smør i en panne på middels varme i ca, 6 minutter, eller til de er gjennomstekt.
- Snu dem ofte, slik at det blir jevn steking.
- La rulladen hvile 5 minutter før de skjæres i skiver.
- Pynt med friske basilikumblader.
- Kok gjerne ut pannen med litt hvitvin og vann og bruk som sjysaus.
- Retten smaker godt med en salat og godt brød til. Alternativt med grønnsaker og kokt ris.
Tips: Som ekstra saus kan du bruke rømme smakt til med litt sitron, salt og urter.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 479.90 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 303.00 kr Basisutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 230.00 kr Basisutvalget85 POENG
Forsiden akkurat nå