Da kan du heller bruke energien på å finne den beste kyllingråvaren.
Dagens rett
Kyllingspyd med mangochutney
Foto: (Mariha-kitchen)
Kyllingfilet på grillen behøver ikke ta mer enn dette
Har du et glass med mangochutney, eller lager den selv, og en pakke kyllingfilet, er du så å si i mål. Enklere blir det ikke.
27 Juli 2023 - 23:00
Kyllingspyd med mangochutney
Fremgangsmåte
- La trespydene ligge i vann i 30 minutter.
- Del kyllingfiletene i to på langs eller del opp i terninger.
- Tre kyllingfiletene på spyd og ha på krydder.
- Stek spydene raskt, ca. 2 minutter på hver side.
- Smør litt mangochutney på hvert spyd
- Server kyllingspyd med mangochutney på siden.
Mangochutney får du kjøpt i butikken eller du kan lage den selv
Tips: En tzatzikisalat og godt brød smaker også godt til.
Flere retter med kyllingspyd finner du her
Våre beste oppskriftene med kylling finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Tzatzikisalat
Fremgangsmåte
- Ha yoghurt over i et kaffefilter og la det renne fra seg væske en times tid.
- Vask og del agurken i to.
- Skrap ut frøkjernen i midten og riv den grovt på et rivjern.
- Ha agurken i et dørslag og la det renne fra seg litt væske.
- Skyll rucculasalaten og snitt den grovt opp.
- Bland yoghurt og crème fraîche med resten av ingrediensene.
- Smak til med noen dråper tabasco, salt, pepper og eventuelt litt olje og sitronsaft.
Drikke som passer til denne oppskriften
Forsiden akkurat nå