Nyhetsbrev
Slik får du rask tilgang på nyhetene: Abonner på våre nyhetsbrev

Slik får du rask tilgang på nyhetene: Abonner på våre nyhetsbrev

Apéritif har syv forskjellige nyhetsbrev du kan abonnere på. Slik får du nyhetene fra Norges største nettsted om mat og drikke rett i innboksen.
01 Desember 2019 - 12:00

Apéritif sender ukentlig ut syv forskjellige nyhetsbrev. Du velger selv hvilke nyhetsbrev du ønsker å abonnere på.

Dette er temaene:

● Ukens nyhetsbrev kommer på søndager. Det summerer opp de mest leste sakene fra uken som har gått. 

● Kurs er for deg som er interessert i å lære mer og som vil ha førsterett til de mest spennende tilbudene. Apéritif arrangerer minst to kurs i uken: vinsmakinger, middager med vinprodusenten til stede, korte og lengre kokkekurs samt en rekke andre spennende arrangementer.

● Dagens rett gir deg dagens oppskrift alle dager unntatt søndag. Lørdagens e-post inneholder helgens retter, altså både lørdag og søndag.

● Ukens vin  er en veldig populær tjeneste. E-posten kommer hver tirsdag,. Det gir deg et forsprang når du vil kjøpe vinen vi foreslår, samtidig som du rekker å bestille den til helgen. Krever abonnement på Apéritifs Mat- og vinklubb.

● Ukens drink blir du tipset om på fredager. Med andre ord; helgens lekreste drink - rett i din egen e-postkasse.

● Godbiter i pollisten . Hver onsdag får du presentert én eller flere nye godbiter i den største og beste vindatabasen her i landet, Apéritifs Polliste.
Krever abonnement på Apéritifs Mat- og vinklubb.

● Ukens kake . Hver torsdag mottar du en rykende fersk kakeoppskrift. Perfekt for helgens kaffekos.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

** i København: Koan er et koreansk mattempel med dansk vri
+

** i København: Koan er et koreansk mattempel med dansk vri

To stjerner i en sveip og det 10 uker etter åpning, er noe som er de færreste forunt, men så er da også Kristian Baumanns Koan en restaurant ulik alle andre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik skal sool bli like selvfølgelig som sake eller øl
+

Slik skal sool bli like selvfølgelig som sake eller øl

Sool er koreansk risvin og altså ikke sake. Emilie Yung som står bak Yununga Brewery i København bruker de beste koreanske tradisjonene når hun brygger sin sool, og er nå klar for å eksperimentere mer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Braai er barbeque på sørafriansk - prøv disse lammeskivene
Dagens rett

Braai er barbeque på sørafriansk - prøv disse lammeskivene

Med denne oppskriften lages marinade, grillsaus og grilldip som en og samme saus.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når fisken gratineres med kamskjell blir den ekstra lekker
Dagens rett

Når fisken gratineres med kamskjell blir den ekstra lekker

Velg de største makrellene til en rett som denne hvor fisken skal fileteres. Men du trenger ikke fjerne skinnet, for makrellen gratineres fra kjøttsiden. Men andre typer fisk er det snakk om skinnfri filet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
** i København: Koan er et koreansk mattempel med dansk vri
+

** i København: Koan er et koreansk mattempel med dansk vri

To stjerner i en sveip og det 10 uker etter åpning, er noe som er de færreste forunt, men så er da også Kristian Baumanns Koan en restaurant ulik alle andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik skal sool bli like selvfølgelig som sake eller øl
+

Slik skal sool bli like selvfølgelig som sake eller øl

Sool er koreansk risvin og altså ikke sake. Emilie Yung som står bak Yununga Brewery i København bruker de beste koreanske tradisjonene når hun brygger sin sool, og er nå klar for å eksperimentere mer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Silvaner som smaker som en burgunder?
+
Godbiter i pollisten

Silvaner som smaker som en burgunder?

Ja, det er faktisk mulig, for disse silvanerne er helt annerledes enn de fleste andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Helfransk hvitvinskupp
+
Ukens vin

Helfransk hvitvinskupp

Denne hvitvinen representerer det virkelig gode ved fransk vin, og da snakker vi ikke om høy status.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Autentiske smaker: Mat og vin fra Italias skjulte perle
Matkurs og vinkurs
Winedinner 11. juni i Oslo

Autentiske smaker: Mat og vin fra Italias skjulte perle

Smak 5 viner fra Friuli-Venezia Giuli – et vinområde som fortjener langt mer oppmerksomhet. Du får et bredt spekter av druetyper til 4 smakfulle retter fra en av Oslos mest autentiske italienske restauranter, Vineria Ventidue.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Braai er barbeque på sørafriansk - prøv disse lammeskivene
Dagens rett

Braai er barbeque på sørafriansk - prøv disse lammeskivene

Med denne oppskriften lages marinade, grillsaus og grilldip som en og samme saus.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her