Du kan fint bytte ut kylling med annet kjøtt eller selvsagt fisk - og gjerne rester fra tidligere i uka.
Dagens rett
Foto: (haoliang)
Slik skaper du Middelhavsstemning på eget kjøkken
Kylling, nypotet og asparges er smaken av sommer i seg selv.
12 Juni 2024 - 23:00
Kylling- og aspargestallerken med nypotet og grønne erter
Fremgangsmåte
- Kok små nypotet al dente og del i to eller fire, avhengig av størrelsen.
- Vend i en blanding av olje, salt og pepper og fordel på et fat.
- Forvell aspargesen i 1 minutt - avkjøl.
- Forvell ertene i 30 sekunder. Om du bruker fryste erter, skal de bare tines.
- Krydre kyllingfilet, stek i smør på begge sider, og de siste 8 minuttene i stekovn ved 175 grader.
- Avkjøl noe og skjær evt kjøttet i skiver.
- Del asparges i to eller tre før de legges oppå potetene. Ha på ertene.
- Legg på kyllingskivene eller en hel kyllingfilet.
- Drypp dressing over salaten.
- Server gjerne med ferskt brød.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
86 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 230.00 kr Basisutvalget85 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå