Aperitif
Fortsatt størst og best om mat og drikke

Fortsatt størst og best om mat og drikke

Ingen andre nettsteder kan tilby så mange tjenester for de som er glad i mat og drikke
01 Januar 2015 - 02:00

Aperitif.no er en endeløs suksesshistorie. Selv etter snart tre tiår på markedet er det ingen som truer posisjonen som Norges største formidler av stoff om mat og drikke på nett. Og den positive utviklingen fortsetter:

Solid vekst i både sidevisninger og unike brukere og bedre annonseplasseringer har gitt økt effekt for våre annonsører. I 2024 fortsetter utviklingen av aperitif.no og våre nyhetsbrev til det beste for både brukere og annonsører.

Stor nytteverdi
Antall måndelige unike brukere 500 000 på en vanlig måned. I høysesong som jul, samt påske og 17. mai ligger den på nærmere 1 million. I 2023 hadde vi 6 millioner unike brukere og 20 millioner sidevisninger. I 2024 er den månedlige trafikken målt i sidevisninger på 1,3-1,5 millioner i en vanlig måned.

Apéritifs omfattende innhold med Kokebok, med over 20 000 oppskrifter og drikkeforslag til, Pollisten og Bartender samt vel tilrettelagt redaksjonelt stoff med stor nytteverdi i spissen, er bakgrunnen for suksessen.

Leserundersøkelser bekrefter dette, vi scorer spesielt høyt på nytteverdi, troverdighet, tydelig innhold og et språk som er lett å forstå.

Nyhetsbrev som treffer
Alle leser e-post – hele tiden! På jobben, på bussen, foran tv-en. Innboksen er med over alt, og Apéritifs nyhetsbrev er blitt en viktig markedsføringskanal for mange annonsører. Månedlig sender vi ut 540 000 nyhetsbrev til 50 000 unike brukere (2024). Dagens rett, Ukens kake, Ukens vin, Ukens drink, for å nevne noen. 

Mobilen og nettbrett er den nye kokeboken
Bruken av håndholdte enheter og særlig mobil er en viktig bidragsyter til trafikkveksten. 

Mobil står for 75 prosent av antall unike brukere i 2024.  

Nye annonseformater på mobil gir våre annonsørene bedre kampanjeresultater. Selvfølgelig har sidene våre responsiv design.

Samarbeidspartnere: MSN.no, startsiden.no og sol.no

Kilder: Google Analytics, Kilkaya, Apsis

Annonsesalg nett - Forbrukerrettet annonsering:
Jan H. Amundsen
E-post: jan.amundsen@aperitif.no 
Tlf: 90 15 76 87

Annonsesalg B2B og andre kommersielle henvendelser:
E-post: jan.amundsen@aperitif.no
Mobil: 90 15 76 87

Lovlig alkoholreklame i nyhetsbrev til bransje:

Hver fjortende dag sender aperitif.no ut et nyhetsbrev til dem som arbeider i hotell- og restaurantbransjen. I nyhetsbrevet er det lovlig å annonsere for alkoholdige drikker. Også andre leverandører til hotell- og restaurantbransjen treffer målgruppen sin meget godt gjennom dette nyhetsbrevet. 

Også på papir
Ansvarlig redaktør: Aase E. Jacobsen 920 27 785

Papirutgaven av Apéritif utgis av Apéritif AS og er fagblad for Norsk Vinkelnerforening. Apéritif er medlem av Fagpressen og har et revisorkontrollert opplag på 4 994 eksemplarer (2024). 

Antall lesere er 42 000 ifølge Kantar Media Fagpresse 2024.

Magasinet er kun tilgjengelig for ansatte i bedrifter med skjenkebevilling. Årsaken er at det inneholder annonser for alkoholholdige drikker. Arbeider du i en bedrift som har skjenkebevilling, og med mat og drikke, kan du bestille abonnement her (6 nummer - kr. 998).

Annonser trykt utgave:
MediaTeam, v/ Ellinor Kittilsen
Boks 45, 1371 Asker
Tlf. 908 20 663
E-post ellinor@media-team.no

Annonsepriser og utgivelser Apéritif 2025- trykt utgave:

Last ned komplett prisliste for annonser i Apéritif - trykt utgave 2025

Advertising rates 2025 in English

Abonnementsservice (Andvord):
abonnement@aperitif.no
Telefon: 37 25 22 00 Telefaks: 37 25 22 95

Redaksjon:
Universitetsgata 22, 0162 Oslo
Ansvarlig redaktør
Aase E. Jacobsen
Tlf. 920 27 785.
E-post: aase.jacobsen@aperitif.no

Administrasjon:
Daglig leder
Jan H. Amundsen
Tlf: 90 15 76 87
E-post: jan.amundsen@aperitif.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

La iskremen få en pause - gå for pannacotta med marinerte jordbær i stedet
Ukens kake

La iskremen få en pause - gå for pannacotta med marinerte jordbær i stedet

Pannacotta er manges favoritt-dessert, med hvit sjokolade blant ingrediensene og marinerte jordbær på toppen smaker den himmelsk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fra gris til vindruer ga Norge et nytt vinområde
+

Fra gris til vindruer ga Norge et nytt vinområde

Toyni Tobekk og Arild Hebnes plantet sine første vinstokker i 2020 etter å ha drevet med gris i 26 år. Første årgang ble 2022 og nå inviterer de til vinsmaking – og plukking av druer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
La iskremen få en pause - gå for pannacotta med marinerte jordbær i stedet
Ukens kake

La iskremen få en pause - gå for pannacotta med marinerte jordbær i stedet

Pannacotta er manges favoritt-dessert, med hvit sjokolade blant ingrediensene og marinerte jordbær på toppen smaker den himmelsk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lammepølse med stekt sopp og sennepsaus er perfekt fredagsmums
Dagens rett

Lammepølse med stekt sopp og sennepsaus er perfekt fredagsmums

Kanskje har du sågar funnet sopp allerede. Om ikke, blir retten like god med sopp fra butikken (eller fjorårets fra fryseren).

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra gris til vindruer ga Norge et nytt vinområde
+

Fra gris til vindruer ga Norge et nytt vinområde

Toyni Tobekk og Arild Hebnes plantet sine første vinstokker i 2020 etter å ha drevet med gris i 26 år. Første årgang ble 2022 og nå inviterer de til vinsmaking – og plukking av druer.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her