Aperitif
Fortsatt størst og best om mat og drikke

Fortsatt størst og best om mat og drikke

Ingen andre nettsteder kan tilby så mange tjenester for de som er glad i mat og drikke
01 Januar 2015 - 01:00

Aperitif.no er en endeløs suksesshistorie. Selv etter snart tre tiår på markedet er det ingen som truer posisjonen som Norges største formidler av stoff om mat og drikke på nett. Og den positive utviklingen fortsetter:

Solid vekst i både sidevisninger og unike brukere og bedre annonseplasseringer har gitt økt effekt for våre annonsører. I 2024 fortsetter utviklingen av aperitif.no og våre nyhetsbrev til det beste for både brukere og annonsører.

Stor nytteverdi
Antall måndelige unike brukere 500 000 på en vanlig måned. I høysesong som jul, samt påske og 17. mai ligger den på nærmere 1 million. I 2023 hadde vi 6 millioner unike brukere og 20 millioner sidevisninger. I 2024 er den månedlige trafikken målt i sidevisninger på 1,3-1,5 millioner i en vanlig måned.

Apéritifs omfattende innhold med Kokebok, med over 20 000 oppskrifter og drikkeforslag til, Pollisten og Bartender samt vel tilrettelagt redaksjonelt stoff med stor nytteverdi i spissen, er bakgrunnen for suksessen.

Leserundersøkelser bekrefter dette, vi scorer spesielt høyt på nytteverdi, troverdighet, tydelig innhold og et språk som er lett å forstå.

Nyhetsbrev som treffer
Alle leser e-post – hele tiden! På jobben, på bussen, foran tv-en. Innboksen er med over alt, og Apéritifs nyhetsbrev er blitt en viktig markedsføringskanal for mange annonsører. Månedlig sender vi ut 540 000 nyhetsbrev til 50 000 unike brukere (2024). Dagens rett, Ukens kake, Ukens vin, Ukens drink, for å nevne noen. 

Mobilen og nettbrett er den nye kokeboken
Bruken av håndholdte enheter og særlig mobil er en viktig bidragsyter til trafikkveksten. 

Mobil står for 75 prosent av antall unike brukere i 2024.  

Nye annonseformater på mobil gir våre annonsørene bedre kampanjeresultater. Selvfølgelig har sidene våre responsiv design.

Samarbeidspartnere: MSN.no, startsiden.no og sol.no

Kilder: Google Analytics, Kilkaya, Apsis

Annonsesalg nett - Forbrukerrettet annonsering:
Jan H. Amundsen
E-post: jan.amundsen@aperitif.no 
Tlf: 90 15 76 87

Annonsesalg B2B og andre kommersielle henvendelser:
E-post: jan.amundsen@aperitif.no
Mobil: 90 15 76 87

Lovlig alkoholreklame i nyhetsbrev til bransje:

Hver fjortende dag sender aperitif.no ut et nyhetsbrev til dem som arbeider i hotell- og restaurantbransjen. I nyhetsbrevet er det lovlig å annonsere for alkoholdige drikker. Også andre leverandører til hotell- og restaurantbransjen treffer målgruppen sin meget godt gjennom dette nyhetsbrevet. 

Også på papir
Ansvarlig redaktør: Aase E. Jacobsen 920 27 785

Papirutgaven av Apéritif utgis av Apéritif AS og er fagblad for Norsk Vinkelnerforening. Apéritif er medlem av Fagpressen og har et revisorkontrollert opplag på 4 994 eksemplarer (2024). 

Antall lesere er 42 000 ifølge Kantar Media Fagpresse 2024.

Magasinet er kun tilgjengelig for ansatte i bedrifter med skjenkebevilling. Årsaken er at det inneholder annonser for alkoholholdige drikker. Arbeider du i en bedrift som har skjenkebevilling, og med mat og drikke, kan du bestille abonnement her (6 nummer - kr. 998).

Annonser trykt utgave:
MediaTeam, v/ Ellinor Kittilsen
Boks 45, 1371 Asker
Tlf. 908 20 663
E-post ellinor@media-team.no

Annonsepriser og utgivelser Apéritif 2025- trykt utgave:

Last ned komplett prisliste for annonser i Apéritif - trykt utgave 2025

Advertising rates 2025 in English

Abonnementsservice (Andvord):
abonnement@aperitif.no
Telefon: 37 25 22 00 Telefaks: 37 25 22 95

Redaksjon:
Universitetsgata 22, 0162 Oslo
Ansvarlig redaktør
Aase E. Jacobsen
Tlf. 920 27 785.
E-post: aase.jacobsen@aperitif.no

Administrasjon:
Daglig leder
Jan H. Amundsen
Tlf: 90 15 76 87
E-post: jan.amundsen@aperitif.no

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris
+
Ukens vin

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris

Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå

Forsiden akkurat nå - 2

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin

København byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Start forberedelsene til helgemiddagen nå - for en klassisk surstek trenger tid på å godgjøre seg
Dagens rett

Start forberedelsene til helgemiddagen nå - for en klassisk surstek trenger tid på å godgjøre seg

En skikkelig tradisjonsrett hører hjemme på middagsbordet - kanskje allerede kommende søndag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris
+
Ukens vin

Bli kjent med en «ny» druesort fra Piemonte - og det til en veldig god pris

Albarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her