Det er nesten ingen grenser for hva du kan bruke kylling til, og det saftige hvite kjøttet passer utmerket i en salat som denne. Dessuten er denne retten veldig rask å lage når du egentlig ikke har lyst å lage mat.
Enda flere supre kyllingoppskrifter finner du her
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Kyllingfilet med druesalat
Fremgangsmåte
- Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne i ca. 5 minutter på hver side.
- Bland sammen ingrediensene til salaten og legg på fat.
- Bland dressingen og server den ved siden av salaten og kyllingfiletene.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
93 POENG
-
91 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG