Det er nesten ingen grenser for hva du kan bruke kylling til, og det saftige hvite kjøttet passer utmerket på toppen av en salat som denne. Dessuten er denne retten veldig rask å lage når du egentlig ikke har lyst å lage mat.
Dagens rett
Kyllingfilet med druesalat

Denne vrien på kylling med salat har du kanskje ikke prøvd
Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat lyser opp på kalde vinterdager. Her er oppskriften.
13 Februar 2025 - 00:04
Kyllingfilet med druesalat

Fremgangsmåte
- Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne i ca. 5 minutter på hver side.
- La hvile i 5-10 minutter før du skjærer i skiver.
- Stek bacon.
- Rist solsikkekjerner i baconfettet.
- Demp brokkoli i 1 minutt og skyll i kaldt vann, la dryppe av.
- Legg rødløk kuttet i tynne skiver i iskaldt vann.
- Bland brokkoli, druer og rødløk sammen med bacon og solsikkekjerner og legg på et fat.
- Legg kyllingfilet i skiver på toppen.
- Rør ut honning i eddik til dressingen og bland med majones og revet parmesan. Rør jevn.
- Server ved siden av salaten.
Vi byr på mange flere deilige kyllingsalater
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå