Denne jordskokksuppen får ekstra smak og kraft fra blåskjellene
Jordskokk er sammen med blåskjell blant vinterens delikatesser. Når de kombineres, blir det ekstra mye smakskraft og dermed en aldri så liten fest.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Jordskokk er sammen med blåskjell blant vinterens delikatesser. Når de kombineres, blir det ekstra mye smakskraft og dermed en aldri så liten fest.
Les hele sakenEn varm og deilig suppe gjør godt i novembermørket.
Les hele sakenVarm suppe i novemberkulda smaker alltid godt. Rent, godt og smakfullt.
Les hele sakenNovember er en kald og grå måned. Farger på tallerkenen piffer opp, og denne nudelsuppa får hjel av litt chili til et ekstra kick.
Les hele sakenDenne lekre retten inneholder noen av høstens beste råvarer. Oppskriften er mye enklere enn du skulle tro.
Les hele sakenAt kombinasjonen av potet og purre er en klassiker, er lett å forstå. Den er dessuten nå allsidig at den kan tilføres en rekke andre ingredienser, som her med reker.
Les hele sakenI denne oppskriften møtes norske råvarer og en kinesisk tradisjon. Lettlaget og ikke minst knallgodt.
Les hele sakenDen beste suppen lager du selv. Denne retten tar dessuten akkurat like lang tid å lage som det tar å koke opp en suppepose.
Les hele sakenEn herlig kremet suppe med varmende smaker fra Østen og med en fransk vri er både mettende og en fryd for smaksløkene og synet.
Les hele sakenNår både fersk mais og kantarell er å få tak i, må du benytte anledningen, som i denne oppskriften.
Les hele sakenI dag kan du finne frem fangsten etter helgens sopptur - en velsmakende suppe får følge av en frisk hvitvin.
Les hele sakenDette er en herlig varmende suppe som i tillegg er enkel og velsmakende og ikke minst nærmest gratis.
Les hele sakenMed de fantastiske råvarene som er å få tak i akkurat nå, kommer du ikke unna en fyldig suppe som denne. Start forberedelsene nå.
Les hele sakenKald eller lun fransk potetsuppe er perfekt sommermat. Når suppen serveres varm heter den Potage Parmentier, og når den er kald Vichysoisse.
Les hele sakenDen bruker kyllingfilet og ferdig kyllingkraft i stedet for hel kylling - men smaken blir riktig så god selv om tiden det tar er betydelig kortere.
Les hele sakenMinestrone er en herlig smaksrik suppe der du finner en rekke deilige ingredienser. Den er også en fin måte å få brukt opp rester i kjøleskapet.
Les hele sakenKylling på thailandsk vis er det ingen tvil om at smaker godt. Lime og kokos spiller på lag, sammen med en hel masse spennende grønnsaker og urter. Og det viktigste er jo at det aller meste er ferske varer.
Les hele sakenEn skogsoppsuppe faller i smak samtidig som den passer årstiden vi er inne i. Om du ikke har plukket sopp selv, kan du bruke den du finner i butikken, frisk eller tørket.
Les hele sakenEn suppe fungerer strålende som et raskt middagsmåltid etter jobb og før trening. Med alle de smakfulle grønnsaker du finner i butikken om dagen, bør du benytte anledningen til å styrke kroppen med noe fra høstens spiskammers.
Les hele sakenServer den i en suppe. Dermed trenger du verken å tenke på saus eller grønnsaker.
Les hele sakenBåde agurk og yoghurt føles kjølende i varmen. Med litt valnøtter og hvitløk samt urter blir det også noe å tygge på og ikke minst ekstra smak.
Les hele sakenKarrien sørger for aromaer og intensitet også i smaken, hvor mye avhenger av hvilken type du velger. Mektig godt blir det uansett.
Les hele sakenHva er vel mer egnet enn en rødbetesuppe på en dag som 1. mai. Den krever ikke mye arbeid, men bruk plasthansker, så unngår du røde hender i dagevis.
Les hele sakenTomatboksen har reddet mang en middagskrise. Det er nesten ubegrenset hva du kan få ut av denne basisingrediensen som er så takknemlig året rundt.
Les hele sakenHva smaker vel bedre på en kald vinterdag en en rykende varm kjøttsuppe?
Les hele sakenDen italienske minestronesuppen har store variasjoner fra nord til sør i Italia, men basisen med pasta, bønner og grønnsaker er lik.
Les hele sakenDen er dessuten så mettende at du ikke trenger annet enn dessert etterpå.
Les hele sakenDen blir dessuten ekstra mettende med kjøttboller og dersom du har tid, hjemmebakt gulrotbrød.
Les hele sakenSvartkål utfordrer grønnkål på grønnsakstoppen. Denne suppeoppskriften er bevis nok.
Les hele sakenButikkene har fortsatt den flotte råvaren i grønnsaksdisken. Kjøp inn, lag suppe og frys ned resten.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 27. februar har du en unik mulighet til å smake på 8 utsøkte viner fra en historisk vinprodusent fra Burgund. Den første kvinnelige visepresidenten tar selv turen til Norge for å dele sin kunnskap og historier om vinene.
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenDette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven - og til veldig gode priser. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenDen passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenSvinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele saken