Så heftig kan også skreimiddagen bli
Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenTo deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.
Les hele sakenSkreisesongen er fortsatt på topp og dermed tilgjengelig i godt monn. Så da gjelder det å nyte mens du kan. Ved å servere den i ulike innpakninger kan du spise den oftere uten å gå lei.
Les hele sakenOm du bruker torsk,, sei eller annen fisk, er hipp som happ. Her er det tilberedningen og tilbehøret som gjelder. I
Les hele sakenDette er faktisk en ganske så enkel, men også smakfull fiskemiddag. Det du bruker mest tid på er å tilberede paprikasausen. De ekstra minuttene er vel anvendt tid.
Les hele sakenSupersunn skrei eller torsk bør på menyen en gang i uka, og på en dag som denne, hører hjertevennlig mat ekstra godt hjemme.
Les hele sakenHer får du også en oppskrift på hvor enkelt det er å lage restaurantmat på eget kjøkken.
Les hele sakenDet er fristende å velge rødvin til skreien i vintermørket i Norge, men hva passer egentlig best?
Les hele sakenHer er alle smakene med i rikt monn, men den er enklere å lykkes med enn hjemmelaget sushi.
Les hele sakenTorsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.
Les hele sakenTorsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.
Les hele sakenAv torsk blir du dorsk, kanskje det er derfor skrei som er enda mer potent er den perfekte ingrediens i et valentinsmåltid.
Les hele sakenNår det kommer til en lekker råvare som skrei, er det enkleste alltid det beste.
Les hele sakenTrøfler er den ypperste luksus, ikke like lett å få tak, men er du så heldig, skal du prøve å matche den med årstidens aller beste norske råvare, skreien.
Les hele sakenEnten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Les hele sakenTorsketunga er et pluss med stor P under skreisesongen og noe av det hyggeligste å servere. Gjør som meg og by gjestene på tunger som forrett med en av de mest mineralske albariñoene jeg har smakt.
Les hele sakenFor noen er dette årets desiderte høydepunkt, for andre er det en øvelse på linje med lutefiskritualet. Sørg for å teste mølje nå mens skreien er på sitt beste.
Les hele sakenVi lengter etter vår, men nyter vinterens delikatesser så mye vi kan. Prøv denne lekre oppskriften som er perfekt for en dag som denne.
Les hele sakenOg det trives den usedvanlig godt med.
Les hele sakenDet er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenHelt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
Les hele sakenKokt skrei eller annen hvit fisk og noen poteter er det som trengs for å gjenskape stemningen.
Les hele sakenHer er det nemlig mye spennende fra asiahylla som gjør jobben.
Les hele sakenTiradito forener peruanske mattradisjoner med japanske matlagningsteknikker. Dette er et ekteskap det er verdt å få med seg.
Les hele sakenMed skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens ukompliserte oppskrift gjør ekstra krus på denne fantastiske råvaren. Men du kan fint bruke vanlig torsk. Nydelig smaker det uansett.
Les hele sakenNå er skrei å få tak i overalt. Og med denne oppskriften blir det fest på en tirsdag.
Les hele sakenTorsk er en utrolig anvendelig råvare som trives utmerket i denne spennende oppskriften på farge- og smaksrik nudelsuppe.
Les hele sakenOm du tror du ikke kan lage rødvinssaus, tro om igjen. Denne oppskriften er veldig lett å lykkes med.
Les hele sakenNorskdyrket fennikel finnes nå i alle grønnsaksdisker, og da er tiden inne for å fråtse. Her finner du et vell av ulike måter å tilberede denne aromatiske grønnsaken på.
Les hele sakenFrityrsteking av torsketunger er den beste måten å tilberede delikatessen på. Basta.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken