Med cottage cheese i paien blir den ekstra mettende, men fortsatt lett
Dette er en oppskrift som passer utmerket både som middag, i matpakken eller til vennegjengen.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er en oppskrift som passer utmerket både som middag, i matpakken eller til vennegjengen.
Les hele sakenSpesielt i januar hvor vi tenker gjennom både hva vi spiser og hva vi bruker penger på, er en slik oppskrift velkommen. Her kan du sågar bruke rester.
Les hele sakenHer blandes klassisk pai med alt du vanligvis setter på tacobordet.
Les hele sakenHvem har sagt at lettlaget mat ikke hører hjemme på et festbord? I dag foreslår vi en pai proppfull av de deiligste smaker.
Les hele sakenSpesielt som her når den dekkes av en herlig appelsinsirup og serveres med vaniljekrem.
Les hele sakenI denne oppskriften foreslås det hele fem ulike typer løk. Men du kan godt bruke bare en eller så mange som du lyster.
Les hele sakenNår du ovnsbaker rødbetene, hentes mer sødme ut, og det matcher godt med salt og syrlig fetaost.
Les hele sakenDenne paien er dessuten raskere å lage enn mange andre. Den tar bare en drøy halvtime fra du starter til maten er ferdig. Med på kjøpet får du virkelig god smak.
Les hele sakenOm det er kylling og litt bacon i kjøleskapet, er du snart i havn. For fyllet lages mens paideigen setter seg i kjøleskapet. Blir det rester av dette, har du til lunsj eller matpakka i morgen.
Les hele sakenKombinasjonen av syrlig sitronkrem og søt, sprø og seig marengs er en sikker vinner. Her er oppskriften.
Les hele sakenÅ trykke ut en pai er ikke noe hokus pokus, for dette er en rett som det er raskt å snekre sammen. Og som blir godt mottatt.
Les hele sakenNår du kombinerer blomkål og sopp i en pai, får du nok metthetsfølelse. Samtidig som du kan krysse av for en kjøttfri middag.
Les hele sakenPai er helt genialt som middag på en mandag. Til denne oppskriften kan du nemlig bruke rester av røykelaks eller gravlaks, Du kan også kjøpe en ferdig paideig så sparer du tid..
Les hele sakenDen er dessuten en super måte å få brukt opp fjorårets løkavling.
Les hele sakenTomater og extra virgin olivenolje er gode venner i matveien. Da passer det også svært godt med smaksrike urter som gir deg akkurat den nyansen du liker best. En paibunn er alt du trenger i tillegg.
Les hele sakenDenne retten er som en gryte under et sprøtt lokk av deig, veldig klassisk men langt fra kjedelig, bare veldig godt.
Les hele sakenFor den er mettende nok uten, og ikke minst smaker den veldig godt.
Les hele sakenNår det er sagt, er det mulig å bruke også bacon, men det er strengt tatt unødvendig.
Les hele sakenDenne oppskriften er en flott måte å bruke rester som du måtte ha igjen fra tidligere middager på. Godt smaker det også!
Les hele sakenPaier er stort sett svært raske å tilberede. Til dagens forslag trenger du kun en halvtime fra du starter til maten er ferdig. Og så får du kanskje brukt opp noe av det du har i kjøleskapet.
Les hele sakenDet gjelder også om du har dårlig tid, for de fleste butikker har fersk paideig i hyllene.
Les hele sakenOg det uten noen form for kjøtt. Og helt uten at det går på bekostning av smaken. Bare prøv.
Les hele sakenPai er en god utfordrer til så vel pizza som endre flate retter. Den kan lages både med og uten kjøtt - her er det sesongens løk som er stjerna.
Les hele sakenTil denne paien er det ikke spesielt mye mer enn grønnsaker som skal til som fyll - bortsett fra litt ost da. Enkelt å tilberede er paien også, og det gir deg åpenbart nok pusteromi disse hektiske før-17. mai-tider.
Les hele sakenOg siden det bugner med ferdig paideig i butikkhyllene, er du snart i mål.
Les hele sakenIkke bare kalkunrester, men også grønnsaker og osteskalker, går med i denne paien.
Les hele sakenDenne vrien er like velegnet for innendørs som for utendørs nytelse - om du er blant dem som strekker sommeren lengst mulig.
Les hele sakenDu kan bruke alle typer spinat, men den som kommer fra åkeren akkurat nå er ekstra godt egnet.
Les hele sakenEnten du har pølser, kjøtt eller bare grønnsaker igjen etter helgen, får du brukt restene i denne smuldrepaien.
Les hele sakenDen er kanskje ikke så hemmelig, men definitivt en undervurdert ingrediens. Og denne oppskriften gir ekstra godt resultat.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Dette er en etterspurt smaking, så vær tidlig ute med påmeldingen.
Les hele sakenFredag 28. mars har du en ypperlig mulighet til å bli kjent med manges favorittdrue: pinot noir. Bli med på en smakfull reise gjennom 6 viner fra ulike land, og oppdag din favoritt.
Les hele sakenGjør ekstra krus på suppemiddagen og velg et av de anbefalte drikkefølgene - enten du er for vin, øl eller brennevin.
90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.
60 hvite burgundere i spesialutvalget og spesialbestilling i årgang 2022 som er en årgang for dem som liker rike og kjøttfulle sødmefylte chardonnay-viner.
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
De første tegnene på lysere tider feires med denne herlige hvitvinen fra Rioja – til en veldig god pris.
Les hele sakenDet er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.
Les hele sakenOm du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.
Les hele sakenDet er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenDenne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.
Les hele saken