Du kan selvsagt fint lage den uten bacon, kanskje har du noen spekeskinkeskiver som har sett sine beste dager, eller kanskje rester av fisk? Ja, da skal du bruke dem i denne paien.
Dagens rett
Foto: (JohnGollop)
Når middagen inneholder både ost og bacon, blir alle fornøyde
Å trykke ut en pai er ikke noe hokus pokus, for dette er en rett som det er raskt å snekre sammen. Og som blir godt mottatt.
27 August 2023 - 23:00
Ostepai med bacon
Fremgangsmåte
- Smuldre smør og mel. Tilsett vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt ca. 30 minutter.
- Trykk deigen så ut i en smurt paiform. Stek bunnen ved 180 grader i 15 minutter.
- Bland egg, fløte, gressløk og pepper.
- Dryss osten i paibunnen og hell eggeblandingen over.
- Stek paien i 20 minutter til eggeblandingen er stivnet.
- Del baconskivene i mindre stykker og sprøstek dem.
- Legg dem på paien de siste 5 minuttene.
- Server paien lunken med en frisk salat ved siden av.
Lyst til å lage en annen pai har vi mange forslag
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
ØsterrikeVolum: 0.75 l Pris: 279.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
ØsterrikeVolum: 0.75 l Pris: 269.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 310.00 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå