Finn fram en paiform på ca 24 cm i diameter.
Skjær det røkte kjøttet i biter/terninger. Del broccolien i biter og kok dem knapt møre i lettsaltet vann, eller bruk rester av kokte grønnsaker. Legg kjøttet og grønnsakene i smurt form. Visp sammen egg, fløte, melk, ost, salt og pepper. Hell blandingen over kjøtt/grønnsakene og stek midt i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.
Smuldre smøret i melet slik at det blir en grynet masse. Tilsett vannet og arbeid det raskt sammen til en smuldret deig.
Strø deigen over det øvrige i paiformen og stek videre i 20 minutter til lokket har fått en pen gyllen farge.
Her finner du mange deilige oppskrifter med pai
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev