Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Februar 2000 - 11:04

    Ukens vin

    Mens vi venter på lunere tider, anbefaler vi at du tiner deg opp med litt hetvin. Den varmer på minst to måter etter at regjeringen velvilligst satte ned avgiften tidligere i år. Ukens vin er derfor 28,8 prosent billigere nå enn før årsskiftet.
    10. februar 2000
  • 06 Februar 2000 - 00:29

    Blodig godt

    Du behøver ikke være vampyr for å like blodpudding. Særlig ikke når den får følge av ukens tilbehør og viner. Det serveres av Apéritif.
    06. februar 2000
  • 05 Februar 2000 - 20:05

    Bølgen til topps

    Toralf Bølgen, medeier i Bølgen & Moi, vant det første offisielle norgesmesterskapet for vinkelnere. Som norgesmester skal han representere landet i nordisk mesterskap som går på Island i april, og ikke minst i VM som går i Canada i oktober. Bølgen som va
    05. februar 2000
  • 05 Februar 2000 - 17:00

    Vintermometeret

    Temperaturen på vinen du serverer er avgjørende for opplevelsen. Glem alt som heter romtemperert rødvin. Slik vin er stort sett udrikkelig siden norsk romtemperatur er ensbetydende med lettkokt vin.
    05. februar 2000
  • 01 Februar 2000 - 21:05

    Unik cognacaften med Apéritif

    Apéritif inviterer til en unik aften i cognacens ånd. Møt kjellermester Jean Philippe Bergier hos Bache-Gabrielsen i Cognac og Toralf Bølgen, Bølgen & Moi, nybakt norgesmester i vinsmaking som også har gjort suksess som cognacblander. Spennende foredrag,
    01. februar 2000
  • 31 Januar 2000 - 11:58

    MEMBERS 2003

    The Association of Norwegian Wine and Spirits Importers has  24 member companies represents the worlds leading wine- and spirits producers in the Norwegian marked. To become a member, the company needs to do business in Norway, and approval ne
    31. januar 2000
  • 31 Januar 2000 - 11:46

    The VBF Board 2002 - 2003

    VBF is lead by the board elected on the annual meeting.
    31. januar 2000
  • 31 Januar 2000 - 11:15

    VBF Express nr 2 Mars 2001

    31. januar 2000
  • 31 Januar 2000 - 10:36

    VBF Express nr 1 Februar 2001

    Publisert februar 2001
    31. januar 2000
  • 31. januar 2000
  • 29 Januar 2000 - 18:38

    Ukens vin på mobilen

    Apéritif tar et nytt skritt for alltid å være der leserne er. Nå får du Ukens vin fra Apéritif på mobiltelefonen din etter at bladet har innledet samarbeidet med Telenor Link. Om ikke lenge er også Apéritifs WAP-tjeneste på plass.
    29. januar 2000
  • 23 Januar 2000 - 12:57

    Champagne - vinens diva

    Champagne er ikke noe som er funnet opp i forbindelse med millenniumskiftet. Denne myteomspunne drikken har derimot en 300 år lang historie.
    23. januar 2000
  • 21 Januar 2000 - 20:45

    Bølgen til topps

    Toralf Bølgen, medeier i Bølgen & Moi, vant det første offisielle norgesmesterskapet for vinkelnere. Som norgesmester skal han representere landet i nordisk mesterskap som går på Island i april, og ikke minst i VM som går i Canada i oktober. Bølgen som va
    21. januar 2000
  • 21 Januar 2000 - 20:18

    Bølgen til topps

    Toralf Bølgen, medeier i Bølgen & Moi, vant det første offisielle norgesmesterskapet for vinkelnere. Som norgesmester skal han representere landet i nordisk mesterskap som går på Island i april, og ikke minst i VM som går i Canada i oktober. Bølgen som va
    21. januar 2000
  • 21 Januar 2000 - 20:18

    Bølgen til topps

    Toralf Bølgen, medeier i Bølgen & Moi, vant det første offisielle norgesmesterskapet for vinkelnere. Som norgesmester skal han representere landet i nordisk mesterskap som går på Island i april, og ikke minst i VM som går i Canada i oktober. Bølgen som va
    21. januar 2000
  • 17 Januar 2000 - 00:00

    Den 17. er grisens dag

    Fra matreserve og årlig plass på den gamle primstaven med tilhørende messe for seg og St. Antonius til norske wokpanner er grisens bane. Uansett, Apéritif serverer deg deilige retter med forslag til godt drikke på kjøpet.
    17. januar 2000
  • 13 Januar 2000 - 00:00

    Frodig argentinsk

    Årets første ukens vin er frodig, fyldig og perfekt til en velkrydret gryterett. Eller saftig grillet biff slik de gjør det i landet vinen kommer fra. Men du må nok ta til takke med norskavlet oksekjøtt.
    13. januar 2000
  • 11 Januar 2000 - 16:39

    Tors Fiskesuppe

    Antall porsjoner: 6 0,5-0,75 dl smeltet smør 2,5 dl finhakket løk 2,5 dl gulrot - hakket i terninger 2,5 dl selleri - " 2,5 dl poteter - " 5 dl grønn kål - " 1,5 stk laubærblad 1/2 ts malt sort pepper 125 g breiflabb - skåret i terninger
    11. januar 2000
  • 11 Januar 2000 - 16:34

    Salig Curryfiskegryte a la Kristin

    Antall porsjoner: ca. 4 3 ss olivenolje 2 løk 3-4 fedd hvitløk 3 gulrøtter 1 stilk stangselleri 1-2 ts Hot Madras Curry (smakes til...gjerne mer...)) 2 bokser hakkede tomater 1 ss fiskefond (evnt. grønnsaksfond) 1 ss Worchestershiresaus
    11. januar 2000
  • 10 Januar 2000 - 19:31

    Terje Tilrems baccalao

    2-3 porsjoner 1/2 kg klippfisk 1/2 kg poteter 6 (flådde) tomater 1 løk (3 fedd hvitløk) Kan fjernes hvis du ikke liker hvitløk. 1 - 1,5 dl hvitvin 0,5 - 1 dl olje 1 persillekvast VINFORSLAG Apéritif anbefaler en Orvieto Calssico 19
    10. januar 2000
  • 08 Januar 2000 - 14:11

    Gourmetkaffe

    Kvalitet er som kjent et tøyelig begrep, og mens vin har kunnet lene seg til ulike appellasjonssystemer, har kaffe ikke på noen måte vært velsignet med det samme. Nå arbeides det riktignok med dette på internasjonal basis, men enn så lenge får man nok sto
    08. januar 2000
  • 08 Januar 2000 - 01:51

    Klippfisk utradisjonell

    300 gr stekt, utvannet klippfisk 300 gr potetmos 100 gr stekt løk 60 gr bacon 1 fedd hvitløk 1 boks tomat (hermetisk) persille majones VINFORSLAG En saftig og frisk rødvin fra Portugal som Terra Boa 1996 kr 73,50 (3005) er akkurat pa
    08. januar 2000
  • 05 Januar 2000 - 20:48

    Klippfisk for gourmeter

    Tidligere tiders fattigmannskost, klippfisk, er utmerket januarmat. Dessuten tar den til takke med viner på midterste hylle. Her får du oppskrifter og fire flotte viner å velge mellom.
    05. januar 2000
  • 04 Januar 2000 - 19:48

    Oliven ris

    10 porsjoner 200 g Vialone Nano 2 dl grønnsakskraft/-buljong 120 g olivenpasta (tapenade) 2 dl melk ekstra jomfruolivenolje løk salt og pepper VINFORSLAG Server som en apetittvekker med et glass soave for eksempel Soave Classico Superi
    04. januar 2000
  • 04 Januar 2000 - 00:49

    Osterösti

    6-8 porsjoner 16-20 poteter 6 dl revet ost 2 1/2 ts salt 1 1/2 ts hvit pepper olje til steking
    04. januar 2000