Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 18 Juni 2000 - 15:53

    Lyst til å lære mer om vin?

    Norsk Hotellhøgskoles kursvirksomhet tilbyr nå opplæring i samarbeid med Wine & Spirit Education Trust i London og Gastronomisk Institutt. Her er høstens tilbud.
    18. juni 2000
  • 17 Juni 2000 - 22:52

    Apéritif nede siste døgnet

    Icon Medialab, vår leverandør av servertjenester, har flyttet Apéritif til ny server. Det har ikke gått smertefritt, og som mange lesere har merket har tjenesten ikke vært tilgjengelig fra midt på dagen fredag til tilsvarende tidspunkt lørdag. Vi beklager
    17. juni 2000
  • 11 Juni 2000 - 13:02

    Varm mat på kald komfyr

    Tror du gasskomfyr er det mest trendy du kan lage maten din på? Tro om igjen. I Sør-Europa er det nå magnetisk oppvarming på kalde plater som gjelder. Bransjen er sikre på at nordmenn vil adoptere den kontinentale trenden.
    11. juni 2000
  • 06 Juni 2000 - 20:26

    Perfekt bryllupsnatten

    Den perfekte bryllupsgave som både er et godt kjøp og som stikker seg ut i haugen av kjørler, dynetrekk og duker. Den bruden og brudgommen kanskje tar med seg på selveste bryllupsnatten hvis de er av det impulsive slaget - eller setter som pynt på toppen
    06. juni 2000
  • 04 Juni 2000 - 20:12

    Vinn fantastisk tur for to til Sydney-OL

    Kan du tenke deg en tur til Australia under OL i Sydney og være tilstede under noen av de mest populære øvelsene sammen med en av de du setter mest pris på? Bli med på vår morsomme konkurranse og svar på seks spørsmål. Kanskje er det deg og dine venn som
    04. juni 2000
  • 04 Juni 2000 - 20:00

    Vinn fantastisk tur for to til Sydney-OL

    Kan du tenke deg en tur til Australia under OL i Sydney og være tilstede under noen av de mest populære øvelsene sammen med en av de du setter mest pris på? Bli med på vår morsomme konkurranse og svar på seks spørsmål. Kanskje er det deg og dine venn som
    04. juni 2000
  • 02 Juni 2000 - 20:13

    Kan også røde viner ha vinstein?

    Ja, svarer vår spesialist Frithjof Nicolaysen og gir en grundig forklaring på hvorfor og hva vinstein er, og konstaterer at det ikke er påvirker smaken på vinen.
    02. juni 2000
  • 01 Juni 2000 - 17:42

    Helgrillet aften

    Et saftig og lett blodig stykke kjøtt fra grillen kan bare de mest innbitte vegetarianere motstå. Og til slikt kjøtt må det bli rødt i glasset. Og når også desserten hentes fra grillen, blir det helgrillet aften.
    01. juni 2000
  • 01 Juni 2000 - 13:47

    Det folk vil ha

    I løpet av år 2000 skal Lindeman's selge ikke mindre enn 22 millioner flasker av en enkelt vin, nemlig Bin 65 Chardonnay. Det voldsomme kvantumet til tross, kvaliteten er solid. Og posisjonen er sterk også i Norge.
    01. juni 2000
  • 01 Juni 2000 - 02:44

    Ikke bare kenguru og struts

    Australierne lever ikke av ovennevnte delikatesser i følge Hugh Cochrane, vice president for europavirksomheten til Lindeman's Wines, en av Australias største og mest suksessrike vineksportør. Som bevis på det motsatte lar han oss få ta del i to australsk
    01. juni 2000
  • 01 Juni 2000 - 01:36

    Test av sommerøl og lyst øl 2000

    Ringnes Sommerøl ble testens desiderte vinner. Best av samtlige 27 typer lyst øl i kategoriene sommerøl, pilsner, lager, hveteøl (weissbier) og ice beer. Og Lundetangens Sommerøl som nå brygges hos Aass Bryggeri i Drammen etter originaloppskriften fra det
    01. juni 2000
  • 31 Mai 2000 - 01:56

    Det folk vil ha

    I løpet av år 2000 skal Lindeman's selge ikke mindre enn 22 millioner flasker av en enkelt vin, nemlig Bin 65 Chardonnay. Det voldsomme kvantumet til tross, kvaliteten er solid. Og posisjonen er sterk også i Norge.
    31. Mai 2000
  • 30 Mai 2000 - 23:00

    Regnværsvin

    Selv om vi snart skriver juni, kan vi oppleve sure og kalde kvelder. Og hva smaker ikke bedre enn en god og varmende rødvin under slike klimatiske forhold. Ukens vin er veldig smaksrik og varmer godt. Du kan like gjerne kjøpe inn noen flasker, i tilfelle
    30. Mai 2000
  • 26 Mai 2000 - 18:18

    Søket fungerer dårlig og Pollisten lekker

    Dessverre har det i lang tid vært problemer med søket på våre sider. Artikler som er publisert etter 6. mars blir ikke vist. Beklageligvis betyr det at du kanskje ikke finner det du leter etter. Icon Medialab, som har ansvaret for drifting av den datatekn
    26. Mai 2000
  • 24 Mai 2000 - 18:18

    Nyheter i bestillingsutvalget mai 2000

    Når solen skinner fra skyfri himmel, epletrærne står i full blomst og luften er stinn av bjørkepollen, er ingenting som et glass hvitvin. Enten alene i skyggen av parasollen eller til en lett og vårlig rett. Vi har smakt oss gjennom mainyhetene i polets b
    24. Mai 2000
  • 24 Mai 2000 - 17:43

    Jubilant i storform

    Verdens eldste vinvaremerke feirer 150 år men holder seg godt. Vinen er imidlertid ikke moderne, heller klassisk i stilen, og dessuten et meget godt kjøp.
    24. Mai 2000
  • 24 Mai 2000 - 12:03

    Unik cognacaften med Apéritif i Bergen

    Apéritif inviterer til en unik aften i cognacens ånd. Møt kjellermester Jean Philippe Bergier hos Bache-Gabrielsen i Cognac og Toralf Bølgen, Bølgen & Moi, regjerende norgesmester i vinsmaking som også har gjort suksess som cognacblander. Spennende foredr
    24. Mai 2000
  • 18 Mai 2000 - 23:03

    Hetvin til himmels

    Regjeringen Bondeviks vedtak om lavere avgifter på hetvin har gitt store utslag på omsetningen. I årets første kvartal har salget av portvin, madeira og sherry økt med hele 66 prosent fra samme periode i fjor.
    18. Mai 2000
  • 14 Mai 2000 - 20:53

    Mørk og fyldig seier

    De rene kaffetypene vinner over de mer klassiske kaffeblandingene i denne testen av i alt 32 ulike kaffetyper. Og best av alle er en mørk og fyldig Bali Arabica fra Pals. Som også stikker av med toppskår blant de blandete kaffetypene. Pals Selskapskaffe e
    14. Mai 2000
  • 06 Mai 2000 - 14:41

    Tid for asparges og annet grønt

    Når vi tilbereder asparges på italiensk, altså ovnsbakt, søker vi utenom de klassiske asparges-vinene og når vi tilbereder foliebakt artisjokk Her får du oppskriftene og selvfølgelig vinforslag i rikelig monn
    06. Mai 2000
  • 06 Mai 2000 - 13:39

    Gull til unge norske kokker

    Det norske landslaget gikk til topps i Nordisk Mesterskap for kokkelærlinger for 11. gang. Landslaget i år besto av Per Ivar Berget fra Torpa og Rannveig Bergheim fra Lom, begge inne i sitt siste år av læretiden hos mesterkokken Arne Brimi i Lom. Mestersk
    06. Mai 2000
  • 30 April 2000 - 15:21

    Søndag kveld på fiskehallen

    Slow Food har beveget seg ut av Oslos restaurantverden. Søndag den 7. mai klokken 18.00 besøker vi en av leverandørene som sørger for at byens kokker får gode råvarer; Magne Paulsen hos Fiskecentralen i Oslo.
    30. april 2000
  • 30 April 2000 - 14:21

    Hele Rhône i et seminar

    Den 26. mai får du en enestående mulighet til å smake vin fra 13 topp vinprodusenter fra Rhône-dalen og selvsagt også diskutere produktene deres med dem. Rammen rundt smakingen er et foredrag som sikrer deg en solid innføring i denne dalens vinhemmelighet
    30. april 2000
  • 27 April 2000 - 17:36

    For your eyes only

    Dette området er for deg som er medlem i VBF. Her finner du oppdaterte nyheter om alt som angår deg som medlem om utviklinger i bransjen og den alkoholpolitiske utviklingen. Sidene blir regelmessig oppdatert.
    27. april 2000
  • 27 April 2000 - 17:22

    Alkoholpolitisk oppdatering Sverige 22 mars 2000

    Filstørrelse: 131 kb
    27. april 2000