Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 22 Mars 2000 - 21:49

    Italias beste rødvinskjøp

    Når du må betale opp mot halvannen hundrelapp for chianti classico, er det fint at det finnes gode og rimeligere alternativer fra samme område. Som ukens vin. Og som av den etter hvert allestedsnærværende Parker er vurdert som Italias beste rødvinskjøp.
    22. mars 2000
  • 21 Mars 2000 - 16:40

    Kylling med creme fraiche og rosmarin

    Antall porsjoner: til 2-3 1 hel kylling paprika 0,5-1dl olje 1 stor ts rosmarin 1/2 ts salt 1 ts pepper litt smør Et beger med creme fraiche, Lettrømme kan benyttes, blandet med yoghurt naturell. en boks med champignoner, bruk også
    21. mars 2000
  • 20 Mars 2000 - 18:02

    Marius og Fridas flygande Jakob

    Antall porsjoner: ca 4 1 kylling ca 2 pk fløte ris chilisaus evt salt og pepper 1 pk bacon VINFORSLAG På grunn av all fløten trengs en vin med gode syrer og gjerne litt restsødme hvis du har i godt med chili. For eksempel Deidesheimer H
    20. mars 2000
  • 20 Mars 2000 - 17:10

    Kyllingsalat med parmesankrutonger

    renskåret kjøtt av en stekt/kokt kylling 2 ss olivenolje 1 ss sitronsaft 3 ss tapenade (olivenpasta) 4 ss olivenolje 2,5 dl smuler fra daggammel loff 2 fedd hvitløk, finhakket 2/3 dl finrevet parmesan 1 pose rucculasalat eller marchesalat
    20. mars 2000
  • 20 Mars 2000 - 16:44

    Kyllingsalat med parmesankrutonger

    renskåret kjøtt av en stekt/kokt kylling 2 ss olivenolje 1 ss sitronsaft 3 ss tapenade (olivenpasta) 4 ss olivenolje 2,5 dl smuler fra daggammel loff 2 fedd hvitløk, finhakket 2/3 dl finrevet parmesan 1 pose rucculasalat eller marchesalat
    20. mars 2000
  • 19 Mars 2000 - 17:12

    Ukens vin på mobilen

    Står du på Polet og ikke husker hva Ukens vin heter, kan du få det på tekstmelding på mobiltelefonen din. I samarbeid med Cellus AS tilbyr Apéritif deg det.
    19. mars 2000
  • 19 Mars 2000 - 17:05

    Ukens vin på mobilen

    Står du på Polet og ikke husker hva Ukens vin heter, kan du få det på tekstmelding på mobiltelefonen din. I samarbeid med Telenor Link til byr Apéritif deg det. Snart kommer også andre tjenester.
    19. mars 2000
  • 19 Mars 2000 - 10:41

    Slow Food etableres i Stavanger

    I forbindelse med Stavanger Vinfest 2000 etableres den andre Slow Food-avdelingen i Norge. Det skjer på Café Italia fredag 25. mars kl 18.30. Slow Foods lokalavdelinger kalles Convivium som kommer fra det latinske ordet for festmåltid eller festlig lag, o
    19. mars 2000
  • 19 Mars 2000 - 01:28

    Slow Food etableres i Stavanger

    I forbindelse med Stavanger Vinfest 2000 etableres den andre Slow Food-avdelingen i Norge. Stiftelsen skjer på Café Italia fredag 25. mars kl 18.30. Slow Foods lokalavdelinger kalles Convivium som kommer fra det latinske ordet for festmåltid eller festlig
    19. mars 2000
  • 18 Mars 2000 - 20:00

    Norsk torsk på amerikansk

    Denne retten er bygd rundt den hyperamerikanske salaten Cæsar's Salad, som nærmest er obligatorisk på restaurantmenyer over there. Med sprøstekt torsk på Cæsar salat på menyen må det bli amerikanske viner i glasset.
    18. mars 2000
  • 18 Mars 2000 - 16:26

    Rioja med fransk touch

    Brødrene Antonio og Rafael Palacios Muro har hver for seg omskapt den tradisjonelle Rioja-bodeagen Palacios Remondo til i dag å bli en av områdets mest dynamiske innen så vel røde som hvite viner.
    18. mars 2000
  • 18 Mars 2000 - 15:41

    Rioja med fransk touch

    Brødrene Antonio og Rafael Palacios Muro har hver for seg omskapt den tradisjonelle Rioja-bodeagen Palacios Remondo til i dag å bli en av områdets mest dynamiske innen så vel røde som hvite viner.
    18. mars 2000
  • 18 Mars 2000 - 15:26

    Kompromisset fra Islay

    Fra Islay kommer de mest smakskraftige maltwhiskyene. Røyksmaken kan bli i meste laget for noen. Bowmore befinner seg midt på treet når det gjelder røykpreg, men er ikke mindre interessant av den grunn. Blant annet står destilleriet bak den dyreste whisky
    18. mars 2000
  • 17 Mars 2000 - 17:11

    Stekt hyse med skorsonnerrøtter og vanilje/chilisaus

    Antall porsjoner: 4 ca. 800 g hyse 4 skorsonnerrøtter 1/3 fløte 1 rød chilipepper 1 vaniljestang 1 løk ½ hvitvin salt pepper olivenolje VINFORSLAG
    17. mars 2000
  • 15 Mars 2000 - 22:25

    Klassisk til lavpris

    Ukens utvalgte er en vin vi aldri slutter å forundre oss over. Ikke fordi den forandrer seg mye fra den ene årgangen til den andre, nei heller tvert i mot fordi den er så stabil og alltid leverer utrolig god kvalitet for de fattige 76 kronene den koster.
    15. mars 2000
  • 15 Mars 2000 - 21:42

    Vinfest i Stavanger

    Vårens første festival er snart i gang. Og det er ikke hvilken som helst festival vi snakker om. Stavanger VinFest 2000 starter mandag den 20 og varer hele uken med en mengde mat og drikkearrangementer med gjestekokker fra fjern og nær.
    15. mars 2000
  • 12 Mars 2000 - 17:17

    Kutt-kok-mos

    Apéritif slår et slag for vintergrønnsaker og gamle røtter til suppebruk! Vi tilbyr tre gode, rimelige og ikke minst magre supper som er verd å prøve. Bruk fantasien og dine favorittgrønnsaker i tillegg.
    12. mars 2000
  • 10 Mars 2000 - 10:23

    Nye sider nye muligheter

    Det er hyggelig for redaksjonen å presentere Apéritifs nye sider. Og de nye sidene åpner uten tvil nye muligheter for deg. Nye seksjoner og nye søkemuligheter gjør det langt mer funksjonelt og lettere på finne frem. Søket i Pollisten er giret opp mange ha
    10. mars 2000
  • 10 Mars 2000 - 10:15

    Vinn tur til Cognac for to

    Svar på fem spørsmål og vinn fantastisk tur for to personer til Cognac og Bache-Gabrielsen. Vær med på stor cognacsmaking i regi av Bache-Gabrielsen og bo på hotell i to dager, flyreisen er selvfølgelig også inkludert. Det er premien i Apéritifs store kon
    10. mars 2000
  • 09 Mars 2000 - 11:41

    Velkommen til Horecanett

    09. mars 2000
  • 09 Mars 2000 - 01:36

    Ny norsk kokkestjerne kåret

    Sven Erik Renaa (27) fra Trondheim ble fredag ettermiddag kåret til Årets kokk i Norge. Tolv matkunstnere kjempet om hvordan man best kan tilberede kalv og havabbor.
    09. mars 2000
  • 09 Mars 2000 - 01:28

    En halv million til barn fra en glad laks

    Kokkelandslaget overrakte fredag 250 000 kroner til Stiftelsen Nordlysfondet, som jobber for kreftsyke barn, og 250 000 kroner til Foreningen for hjertesyke barn. Pengene kommer fra salget av kokkelagets nye kokebok "En glad laks".
    09. mars 2000
  • 08 Mars 2000 - 14:00

    Dyrt er best

    De beste rødvinskjøpene blant marsnyhetene i salg på polet er viner til godt over hundre kroner. Som spanjolene Principe Alfonso og Raimat Cabernet Sauvignon Reserva 1992. Har du romslig økonomi i øyeblikket, er det bare å stille seg i kø.
    08. mars 2000
  • 06 Mars 2000 - 20:46

    En halv million til barn fra en glad laks

    Kokkelandslaget overrakte fredag 250 000 kroner til Stiftelsen Nordlysfondet, som jobber for kreftsyke barn, og 250 000 kroner til Foreningen for hjertesyke barn. Pengene kommer fra salget av kokkelagets nye kokebok "En glad laks".
    06. mars 2000
  • 06 Mars 2000 - 15:18

    Reker i salsa

    4 porsjoner   1- 1,5 kg reker med skall   Salsa: 400 g finhakkede tomater eller 1 boks (400g) hermetiske tomater 1/2 chilifrukt 1 liten gren av stangselleri 1 liten løk 1 liten grønn paprika 3 ts tomatpuré 1/2 dl olivenol
    06. mars 2000