Michelin - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 05 Juli 2022 - 09:01

    Fire nye norske Michelin-stjerner til Norge

    Schlägergården, Hot Shop og Hyde i Oslo og ikke minst Lysverket i Bergen kan nå klebe det røde Michelin-symbolet på døren.
    05. juli 2022
  • 02 Juli 2021 - 10:12

    På denne restauranten er tysk vertshustradisjon oppfunnet på ny

    Nicolai Wiedmer legemliggjør tysk gjestfrihet gjennom sine to restauranter Mättle og Eckert i Baden, selve vuggen til tysk gastronomi.
    02. juli 2021
  • 24 Februar 2020 - 10:21

    Lenge leve pinsettmat og snobberiets glansdager

    Michelin-stjernene er restaurantenes pallplassering  og kokkene bak er bransjens avantgardister. Hvorfor hylles de ikke for det i stedet for å bli mistenkeliggjort og til dels latterliggjort av dem som har ansvaret for å gi matnasjonen Norge riktige ramme
    24. februar 2020
  • 18 Mai 2019 - 10:00

    Redefinerer fine dining med humør og eksplosive smaker

    Menyen presenteres i form av emojis. Man spiser de fleste rettene med hendene og én gang er det til og med lov å slikke tallerkenen. Alt dette skjer på stjernerestauranten Gaggan i Bangkok.
    18. Mai 2019
  • 18 Februar 2019 - 20:54

    To Michelin-stjerner til Trondheim

    Credo og Heidi Bjerkan og Fagn med Jonas Andre Nåvik ved grytene fikk hver sin Michelin-stjerne i 2019-utgaven av Michelin Nordic. Det har definitivt satt Trondheim på matkartet.
    18. februar 2019
  • 17 Januar 2019 - 12:57

    Nå kan du spise selvlaget Michelin-mat midt i de svenske skoger - eller på et svaberg om du vil

    The Edible Country – er en do-it-yourself-gourmetrestaurant på sju ulike adresser i Sverige. Menyen består av ni smakfulle retter komponert av fire Michelin-kokker som gjestene tilbereder og lager selv i naturen.
    17. januar 2019
  • 28 September 2018 - 11:25

    Fra februar 2020 er Esben Holmboe Bang og Maaemo på plass i Bjørvika

    Dermed får Oslos nyeste bydel også en trestjerners restaurant  å skilte med. Og fra i dag kan du studere livet på Maaemo gjennom en ny dokumentarserie. Se traileren her.
    28. september 2018
  • 12 Februar 2018 - 10:00

    Hun tør det mange andre ikke våger

    På Adeline Grattards Yam’Tcha forenes tradisjonsrik fransk gastronomi med asiatisk kokekunst. Møt den kvinnelige kokken som tør å revolusjonere det franske kjøkkenet.
    12. februar 2018
  • 05 Desember 2017 - 18:30

    Ny seier til Maaemo, Statholdergaarden og Credo: De er blant verdens aller  beste restauranter

    Maaemo, Statholdergaarden og Credo er med på å sette Norge på det gastronomiske verdenskartet. Og da snakker vi om den virkelige eliten.
    05. desember 2017
  • 23 April 2017 - 12:05

    Denne maten har fått en Michelin-stjerne

    Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene
    23. april 2017
  • 22 Februar 2017 - 11:47

    Stavanger får en Michelin-stjerne til

    Sushisensasjonen i Stavanger, Sabi Omakase, får Norges nyeste Michelin-stjerne.
    22. februar 2017
  • 09 Februar 2017 - 14:35

    Ny trestjerner i Alpene

    Den franske Michelin-dommen er avsagt. En ny trestjerner: Le 1947. Dessuten 12 nye tostjernere og 57 nye enstjernere.
    09. februar 2017
  • 01 Januar 2017 - 01:05

    Her lages maten av plankton, fiskeøyne og avfallsfisk

    Dette er framtidens meny ifølge Angel Leon på Aponiente ved den spanske Atlanterhavskysten. Hans mål er å erstatte alle råvarer som dyrkes på land med det som kommer fra havet. Det har gitt ham to Michelin-stjerner så langt.
    01. januar 2017
  • 25 Mai 2016 - 12:01

    Maaemo er blant matnerdenes favorittrestauranter

    Norges eneste trestjerner har klatret opp til 24. plass på matnerdelisten OAD.
    25. Mai 2016
  • 21 Mai 2016 - 01:19

    Snart kommer baltiske restauranter inn i restaurantguidene

    Det er nok ikke lenge igjen før Michelin-inspektørene beveger seg nordover i østersjøområdet. Og White Guide utvider allerede i 2017 med Baltikum. Det er uansett økende optimisme og matglede blant de beste kokkene i denne populære destinasjonen for nordme
    21. Mai 2016
  • 24 Februar 2016 - 11:32

    Tre stjerner til Maaemo

    For første gang i historien får Norge tre stjerner i Michelin-guiden. Og en ny i Oslo og en i Stavanger.
    24. februar 2016
  • 28 Januar 2016 - 10:30

    Her må du drikke øl til maten

    Danske Luksus i New York er den første Michelin-restauranten med kun øl på menyen. Øl er på full fart inn i fine dining-verdenen.
    28. januar 2016
  • 25 Januar 2016 - 08:39

    Han er kokkenes favorittkokk

    Verdens beste kokker har valgt sine favoritter i egne rekker. Og deres rangering skiller seg en del fra andre kåringer. Michel Bras er den som får størst honnør.
    25. januar 2016
  • 09 Desember 2015 - 12:26

    Årets toppmøte for kokker

    Feiringen av Geraniums første fem år ble et storslagent toppmøte mellom Rasmus Kofoed og Søren Ledet og deres 12 beste kokkekolleger. Se bildene her.
    09. desember 2015