Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.
Les hele sakenOliven har masse smak og i en tapenade blir den enda fyldigere.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenAt vi har sagt farvel til julens utskeielser, behøver ikke bety en hverdag fattig på smak, bare lettere. Her er 25 oppskrifter.
Les hele sakenPasta er alltid godt. I dagens oppskrift gir vi deg en rimelig, enkel og ikke minst vegetarisk og småsint utgave av arten.
Les hele sakenPastaretter er for mange førstevalget når lettvinte middager skal på bordet. Dagens variant er imidlertid ikke blant de vanligste.
Les hele sakenEn riktig favoritt blant store som små kan vi kalle dagens rett, som i dag er både vegetarisk og kompromissløs når det kommer til smak.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenIntet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.
Les hele sakenPizza er kosematen fremfor noen. Når noe er så positivt ladet allerede og ikke minst med grunnsmakene på plass, kan du fint gjøre den vegetarisk.
Les hele sakenRotgrønnsaker har en sentral plass i vår mattradisjon. Sjekk ut oppskriftene og ta gjerne vinforslagene med på kjøpet.
Les hele sakenLag derfor ekstra stor porsjon av denne raske ovnsretten som kun trenger godt brød ved siden av.
Les hele sakenAubergine er redningen for mang en vegetarrett. Ser vi mot sør, finner vi mye god inspirasjon for å hente ut ekstra smak av denne kjøttfulle grønnsaken.
Les hele sakenFalafel er langt mer smaksrik enn de aller fleste kjøttboller. Når også tilbehøret har mye av alt, må det bare bli godt.
Les hele sakenBrokkoli er noe av det sunneste du kan servere. I gratinert utgave blir den spiselig også for grønnsaksvegrere.
Les hele sakenAt veggiser også har det gøy, er denne oppskriften et godt bevis på. Ingen kommer til å savne kjøttet eller fisken i dag.
Les hele sakenDenne helgrønne risottoen er en oppskrift også barna mestrer. Og styrken kan tilpasses familiens smak.
Les hele sakenGratinert aubergine med couscous er både eksotisk og smaksrikt. Dessuten lett og raskt å lage. Her er oppskriften.
Les hele sakenHodekål er supersunt og nesten gratis, men den trenger hjelp av krydder for å løfte seg ut av sitt litt traurige rykte. Det gjør denne oppskriften til gangs.
Les hele sakenNå er vinterkålen på sitt beste. Sørg for alltid å ha et kålhode i kjøleskapet.
Les hele sakenPasta til middag er ikke bare enkelt og kjapt, men også godt. Når du står foran et helt nytt år, er det også fint å tenke grønt.
Les hele sakenI dag serveres lasagne uten de tradisjonelle lasagneplatene. En ren vegetarrett med andre ord. Med den gode smaken i behold.
Les hele sakenSvartkål utfordrer grønnkål på grønnsakstoppen. Denne suppeoppskriften er bevis nok.
Les hele sakenTomatsuppe med vaffeltoast tilfredsstiller selv den kjøtthungrige - uten kjøtt.
Les hele sakenDisse gresskarlappene smaker mye bedre enn brød til suppen. Eller de kan bli midtpunkt i måltidet. Her er oppskriften.
Les hele sakenGode grønnsaker skaper også en klassiker som lasagne om til en ekstra god smaksopplevelse. Med litt chili løftes smaken ytterligere.
Les hele sakenI denne innpakningen kommer nemlig tacostemningen enda bedre fram enn den etter hvert så klassiske kjøttdeig + butikktortilla.
Les hele sakenDet er ikke mye som overgår sesongens rotgrønnsaker når det kommer til smaksfylde. Derfor skal du bruke dem så ofte som mulig.
Les hele sakenGlad i pasta? Da er dette en rett for deg. Med soltørkede tomater, basilikum og hvit geitost etter hva du liker, blir mandagsmiddagen både spennende og smaksrikt. Og helt uten kjøtt.
Les hele sakenOg det uten noen form for kjøtt. Og helt uten at det går på bekostning av smaken. Bare prøv.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Denne franske klassikeren som nå feirer sine første 100 år, mikses med noen av landets fremste ingredienser, cognac og urtelikør. Når den toppes med litt champagne, lever den opp til navnet.
Les hele sakenRundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenValpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.
Les hele saken