Her er det cottage cheese som stiller som proteinerstatning, men du kan selvsagt bruke linser eller andre typer. Denne oppskriften er en forenkling av klassisk lasagne også når det kommer til framgangsmåte. Men den kompromisser ikke når det kommer til smak.
Dagens rett
Lasagne vegetar
Foto: (Istock)
Lasagne trenger slett ikke kjøtt for å smake godt. Bare se her
En riktig favoritt blant store som små kan vi kalle dagens rett, som i dag er både vegetarisk og kompromissløs når det kommer til smak.
10 September 2024 - 23:00
Lasagne vegetar
Fremgangsmåte
- Bløtlegg lasagneplatene i vann mens du lager sausen.
- Snitt purren på langs og skyll den godt - skjær i strimler.
- Fres purren i smør i en kjele til det er blankt. Ha i tomatene, tomatpuré og hvitvin og cayennepepper og kok inn i minst 5 minutter. Tilsett fløte og kok til sausen tykner. Smak til med salt og pepper og finhakket frisk basilikum.
- La sausen koke opp. Legg grønnsaksaus, lasagneplater og Cottage Cheese lagvis i en smurt, ildfast form. Avslutt med saus og strø osten over.
- Stekes ved 225 grader i 30 minutter nederst i ovnen. Server lasagnen med en frisk salat ved siden av.
Dette er en enkel og meget velsmakende lasagne som er perfekt for vegetarianere eller for de som ønsker et lett alternativ.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 164.90 kr Bestillingsutvalget82 POENG
Forsiden akkurat nå