Sett ovnen på 200 grader.
Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min.
Ta dem forsiktig opp og ha 1 ss cottage cheese, smakt til med salt og litt chili, på hver plate.
Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.
Tomatsaus:
Rens og hakk løken grovt.
Ha løk, knuste tomater, finhakket hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.
Hell tomatsausen i en kjele sammen med den hakkede buljongterningen. La det koke opp under omrøring.
Hell sausen over pastarullene. Strø over osten. Gratiner i ovnen på 200 grader i ca. 25 minutter til osten er gyllen.
Server gjerne med en grønn salat og godt brød.
Alt om pasta i Apéritifs pastaguide
Mange oppskrifter med kesam finner du her
Og her er veldig mange oppskrifter med cottage cheese
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev