Ja, dette er en pannekake
Clafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Clafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Les hele sakenEgg står øverst på innkjøpslisten gjennom hele året - i år har mange nok kjøpt mer enn de trengte. Har du overskudd, fortvil ikke, for her får du tips til gode måter å få omsetning på eggebeholdningen.
Les hele sakenVi trenger alle en liten timeout i den hektiske og kalde førjulstida, Denne retten er perfekt.
Les hele sakenDet er bokstavelig talt grønn mat vi skal snekre i sammen i dag. Vi lar grønnsakenes naturlige farge komme til nytte også i resten av retten og lover at du blir fornøyd.
Les hele sakenFor pannekaker kan fylles med så vel salt som søtt. Kanskje lager du 50/50 så blir det dessert også?
Les hele sakenAlle elsker pannekaker, og dagens oppskrift er en drøm i så måte. Kjøttsausen gjør at de blir til mat som metter alle mager.
Les hele sakenBolognese - altså en kjøttsaus ofte brukt til pasta - danner en klassisk kombinasjon med ostesaus - kjent gjennom lasagne. I dag er det pannekakene som skal serveres på denne måten.
Les hele sakenPannekaker er manges favoritt, som dessuten kan varieres på svært mange måter. Her med epler og bacon, og kanskje noen rester fra kjøleskapet.
Les hele sakenCrêpes eller pannekaker er fint å ha på lur til koldtbord, lunsj eller kveldskos. Alt kan forberedes i god tid, bare vent med gratineringen.
Les hele sakenGenialt enkelt og svært velsmakende - både for store og små. Raskt å tilberede er det også, så oppgaven er ikke uoverkommelig selv på en hverdag.
Les hele sakenPannekaker til middag eller kveldskos er alltid velkomment. Spesielt når de er gratinert med ost som her.
Les hele sakenI hvert fall får jeg assosiasjoner til barndommens favorittmiddager som var pannekaker. Og de kan fint serveres salte.
Les hele sakenI dag gjør vi det enkelt - pannekaker med fyll. Det er jo fredag, og etter en kanskje slitsom uke er pannekaker den trøsten du trenger.
Les hele sakenKombinasjonen av røykt laks og pannekaker er sublim. Her er den tirsdagsvennlige oppskriften.
Les hele sakenByggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenTrå til med en skikkelig hverdagsfestmeny i dag. Oppskriftene på tidenes beste pannekaker og suppe finner du her.
Les hele sakenDe kan fylles med det meste av kjøleskapsrester. Enten du skal spise deg ut av hytta eller sitter med påsketomt kjøleskap.
Les hele sakenVi snakker om velkjente oppskrifter som ikke krever altfor mye av deg som kokk. Men som gjør at du blir rikelig belønnet med skryt og lovord.
Les hele sakenPannekaker er ikke bare lettvintmat etter en travel arbeidsdag og barna roper etter middagen. Det er noe reiselystne nordmenn for lengst har oppdaget.
Les hele sakenDenne tradisjonelle irske oppskriften passer like godt i Norge, for poteter har også vi nok av.
Les hele sakenBánh xèo betyr direkte oversatt fresende pannekake, oppkalt etter lyden som kommer idet pannekakerøren treffer den glovarme pannen. Disse vietnamesiske pannekakene er knasende sprø og fresende god. Akkurat det du trenger på en dag som denne.
Les hele sakenAlle elsker pannekaker, men i dag fylles de ikke med noe søtt. Derimot med grønnsaker, sopp, kylling og crème fraîche.
Les hele sakenVi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne lettvinte, men smaksrike oppskriften til middag.
Les hele sakenSpinatsuppe er knallgodt og knallsunt. Med grove pannekaker til dessert blir alle fornøyd.
Les hele sakenPannekaker er nemlig en av få retter som både er middagsmat og dessert. Denne oppskriften fungerer perfekt etter en fiske- eller vegetarmiddag.
Les hele sakenPannekakeoppskriften er gjort litt sunnere, og suppeoppskriften er litt raskere. Ellers er det mye 60-tall over dagens middag.
Les hele sakenAt alle, nesten uten unntak, elsker pannekaker er velkjent. Men denne klassikeren stiller i en egen liga. Du kan lett lage den hjemme.
Les hele sakenEn av landets mest kreative kokker demonstrerer sine ferdigheter med pannekaker i dag.
Les hele sakenHer får du oppskriften på knallgode maispannekaker med sprøstekt bacon.
Les hele sakenHva tror du ungene forer seg med når de er alene hjemme i ferien? Her er alternativene de kan fikse selv.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 27. februar har du en unik mulighet til å smake på 8 utsøkte viner fra en historisk vinprodusent fra Burgund. Den første kvinnelige visepresidenten tar selv turen til Norge for å dele sin kunnskap og historier om vinene.
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenDette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven - og til veldig gode priser. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenDen passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenSvinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele saken