Det er spinaten som gjør pannekakene grønne. Du kan selvsagt fylle dem med det du har i kjøleskapet, og velge osten du liker best. Men god fetaost gir ekstra karakter, det må sies.
Dagens rett
Grønne pannekaker fylt med grønnsaker kan bli din nye favoritt
Det er bokstavelig talt grønn mat vi skal snekre i sammen i dag. Vi lar grønnsakenes naturlige farge komme til nytte også i resten av retten og lover at du blir fornøyd.
02 November 2023 - 00:00
Grønne pannekaker med wokede grønnsaker
Fremgangsmåte
- Grønne pannekaker: Ha mel og en klype salt i en bolle og spe med halvparten av melken. Visp godt.
- Tilsett eggene og halvparten av melken. Visp til jevn røre.
- Kjør spinat og resten av melken i en blender. Ha i røren. Rør godt.
- La røren svelle i ca. 10 minutter.
- Fyll: Del opp alle grønnsakene i forholdsvis små biter eller strimler.
- Stek grønnsakene og gresskarkjernene i litt olje i en stor stekepanne i noen minutter.
- Legg på godt med grønnsaker og smuldret fetaost på pannekakene og rull dem sammen.
Tips:
Vil du ha ekstra sterk smak på grønnsakene kan du gjerne tilsette litt hakket rød chili.
Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå