Bland sammen alle ingrediensene til pannekakene unntatt urtene til en glatt røre.
La den stå og svelle i ca. 30 minutter. Bland inn urtene.
Stek tynne pannekaker i litt smør til de er gylne på begge sider. Legg dem oppå hverandre på en tallerken og hold dem varme.
Fyllet:
Skrell agurken og del den i to på langs. Skrap ut frøene med en skje og kutt agurken i små terninger.
Bland sammen med strimlet røkt laks og crème fraiche og smak til med litt sitronsaft, salt og pepper.
Legg en raus skje med fyll på hver pannekake og rull dem sammen. Skjær rullene i to eller tre og pynt med friske urter.
Tips:
Denne retten kan også servers som forrett - men beregn da halv porsjon.
Se våre andre oppskrifter på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev