Pannekaker er populært som middagsrett. Og glem alle fordommer om at det ikke er skikkelig mat. For det avhenger helt av hva du fyller dem med. Som i dette tilfellet er grønnsaker som er raskt stekt og toppet med mozzarella.
Pannekaker med grønnsaker
Dette går i en egen mage - sørg for å lage en stor porsjon
Pannekaker med grønnsaker
Fremgangsmåte
Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. 15 minutter.
Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden. Hold varme.
Wokgrønnsaker til fyllet:
Skjær grønnsakene og soppen opp som til wok (tynne strimler, skiver eller biter) og fres dem sammen med ingefær raskt i olje til de er så vidt møre. Smak til med salt og pepper.
Fyll hver pannekake med grønnsakblandingen, drypp over sitronsaft, topp med mozzarella i små biter og babysalatblader, og brett sammen. Server dem straks med rømme tilsmakt med sitron, salt og pepper..
Denne oppskriften gir ca. 16 pannekaker.
Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 299.70 kr Bestillingsutvalget91 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 344.00 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
84 POENG