Pannekaker hører ikke bare hjemme på menyen i helgen, for de er langt sunnere enn mange tror. Også kan de fylles med de forskjelligste ting.
Her har vi fylt dem med frisk frukt, bær og cottage cheese, men det er heller ingenting i veien for å fylle dem med ost, skinke eller til og med egg.
Nedenfor finner du også en super oppskrift på en lynrask suppe. For før du får lov å meske deg med pannekaker, må du spise en bolle med suppe. Slik var det i alle fall før i tida.
Flere oppskrifter på pannekaker finner du her
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Grove pannekaker
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene. La røren stå og svelle i ca. 15 min.
- Smelt litt smør i en stekepanne ogtek pannekakene på middels høy varme
- Server med cottage cheese blandet med syltetøy
Denne røren er mye for fire personer, men den holder seg godt i kjøleskapet i flere dager. Røren kan også fryses.
Tips: Prøv gjerne salt fyll i pannekakene slik som ost og skinke eller egg.
Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG
Lynrask betasuppe
Fremgangsmåte
Ta skinnet av pølsene og del de i terninger.
Legg de i en gryte sammen med grønnsaksblandingen, vann og buljong.
Du kan selvsagt bruke ferske rotgrønnsaker som du kutter selv. Det tar ikke så mye lengre tid.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG