Det er nå du skal bake ekte engelsk christmas cake, så får den godgjort seg til julaften
Denne kraftpakken av en julekake kommer du til å ha glede av hele julen. Kanskje også neste jul. Oppskriften får du her.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne kraftpakken av en julekake kommer du til å ha glede av hele julen. Kanskje også neste jul. Oppskriften får du her.
Les hele sakenSurmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.
Les hele sakenToscakake er mest kjent for det litt seige, men søte mandellokket du ikke får nok av.
Les hele sakenGresskar kan brukes i langt flere søte settinger enn pai. Denne oppskriften på dessert for eksempel.
Les hele sakenSjokoladeterter er ikke bare rågodt som dessert, de er supre å ha på lur når du venter besøk, eller bare har lyst på litt søtt. Her er oppskriften.
Les hele sakenPå samme måte som du blir hekta på croissanter, blir du hekta på å bake dem selv når du først har fått grep på denne type bakst. Det er mye enklere enn du tror.
Les hele sakenI dag kan du sitere Ole Brumm når vi spør om du vil ha eplekake eller ostekake - ukens kake er nemlig intet mindre enn en epleostekake
Les hele sakenEplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.
Les hele sakenDu baker rett og slett eplene. Utrolig godt, og en super løsning når du har epler som ingen lenger vil spise.
Les hele sakenDu behøver ikke ha egen traktor (eller være et barn) for å få lyst på denne kaken. Ikke er den vanskelig å få til heller.
Les hele sakenHar du hagen full av epler, og noen er litt for syrlige til å være gode å spise, er denne oppskriften en god løsning.
Les hele sakenKlissete kakebunn med en syrlig kremet glasur er et perfekt innslag på kakebordet - eller til ettermiddagskaffen.
Les hele sakenSpesielt som her når den dekkes av en herlig appelsinsirup og serveres med vaniljekrem.
Les hele sakenBåtis er manges favoritt. Her får du den i ekstra stor utgave - 100 prosent hjemmelaget og av vafler fra i går. Vinn-vinn med andre ord. Fire timer i fryseren og godbiten er klar til å nytes.
Les hele sakenClafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Les hele sakenDenne oppskriften tar faktisk ikke lengre tid å lage. Og så smaker den helt himmelsk.
Les hele sakenLitt grovt mel og blåbær eller solbær oppveier at bollene er søte. Da kan du unne deg en til.
Les hele sakenBlåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten.
Les hele sakenEthvert kakebord har plass til både rullekake og gulrotkake, men må du velge en, kan du fint si ja takk, begge deler - som her.
Les hele sakenNybakte boller er alltid velkommen, også til kaffekosen om sommeren. Disse gjør jobben.
Les hele sakenRocky road er en type konfektkake som ikke skal stekes helt tørr, men være seig tvers gjennom. Derfor er den perfekt å servere rett fra fryseren.
Les hele sakenDenne oppskriften inkluderer et salt element som setter en ekstra spiss på desserten.
Les hele sakenBåde kjeksen og iskremen er langt bedre enn kjøpeversjonen når du følger denne oppskriften.
Les hele sakenTiramisu går alltid i en egen mage, for det er mektige saker. Derfor kan det være lurt å lage den som en bløtkake. Da blir det nok til flere.
Les hele sakenChurros feires den 6. juni i spansktalende Europa og Amerika. Har du ikke fått smaken på denne søtsaken ennå, er det nå du skal prøve å lage den selv.
Les hele sakenSelv om det er umulig å bli lei gulrotkake, er det ok å variere utseendet. Med denne oppskriften velger du om det skal bli muffins eller kake.
Les hele sakenHar du rabarbra i hagen, er det bare å begynne å bruke den. Og har du ikke, finnes friskplukket rabarbra i fruktdisken.
Les hele sakenSemifreddo er en klassisk italiensk iskremdessert som har en annen konsistens enn gelato. Men smaken er like sublim. Og ikke minst lettlaget.
Les hele sakenDenne er fylt med en deilig jordbærmousse og med ekstra aroma fra lavendel.
Les hele sakenVi er underernærte på sol, og ukens kake er en hyllest til all den gode solvarmen vi har i vente. En super kake å sette på kakebordet til sesongens store fester,
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele sakenDenne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
Les hele sakenDyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.
2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.
De aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.
Men også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.
Les hele saken2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.
Les hele sakenBli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenEtter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenDenne kraftpakken av en julekake kommer du til å ha glede av hele julen. Kanskje også neste jul. Oppskriften får du her.
Les hele sakenOm ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele saken