Når du legger en bulgur- og urteblanding under skinnet på kyllingen, blir den ekstra saftig
Om du ikke får tak i kyllingbryst med skinn, kan du bruke lår eller gå for en hel kylling. Det blir ekstra feststemt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Om du ikke får tak i kyllingbryst med skinn, kan du bruke lår eller gå for en hel kylling. Det blir ekstra feststemt.
Les hele sakenFrisk, knasende hjertesalat med kylling og kikerter blir en veldig god start på uka.
Les hele sakenLørdagskvelden er en kveld vi unner oss litt ekstra godt - dagens rett er intet unntak.
Les hele sakenEn nydelig rett av kylling og eksotiske krydder sprer matglede i desembermørket.
Les hele sakenGrillet kylling er manges favoritt når middagen må raskt på bordet. Med enkle grep gir du den litt ekstra smaksdybde.
Les hele sakenEn skikkelig godbit er hva vi frister deg med til fredagskosen.
Les hele sakenKyllingvinger er deilig snacks, og spesielt godt når det er fredag og kanskje sågar ferie. Når de er ferdigstekte fra butikken, er det bare litt finjustering og tilbehøret som skal til.
Les hele sakenDenne retten er virkelig midt i blinken en septembermandag, enten den er solfylt eller regntung, for den er både rask og enkel å lage, samt utrolig velsmakende basert på høstens gode grønnsaker.
Les hele sakenEn gammel klassiker blir ny og spennende når vi bytter ut det vanlige kjøttet med kylling og ris.
Les hele sakenHavkylling høres unektelig ut som en gedigen spøk, men når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde.
Les hele sakenKylling og masse poteter skal nok sørge for å få deg mett også i dag. Likevel er det urter og krydder som står for det meste av smaken.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenDu kan bruke kyllingkjøttdeig eller banket kyllingfilet. I denne oppskriften er det den kjapt lagde blåmuggostdressing som skaper smaksbølgene.
Les hele sakenRotgrønnsakene gir mye sødme til denne kyllingretten som balanseres av sitron og hvitvin. Urtene bringer inn enda et element som ber om en saftig vin med god sødme og bløte tanniner.
Les hele sakenKyllingbiter som har godgjort seg i en rødkrydret yoghurtmarinade over natten, er den perfekte helgekos.
Les hele sakenDette er fast kost på et hvert besøk i det populære vinområdet Jura, men også lett å lykkes med hjemme.
Les hele sakenLivèche-kyllingbryst er noe av det beste på kyllingfronten. Spesielt når den serveres med søtpotetmos og rødvinspære som her.
Les hele sakenVi er i det litt eksotiske hjørnet og serverer deg en lekker kyllingrett i en syrlig-søt rød saus.
Les hele sakenDenne retten smaker utmerket på en julisøndag selv om den er tilberedt innendørs og ikke har vært innom grillen.
Les hele sakenKyllingklubber er mat alle liker, og med denne oppskriften er du sikret suksess. Spesielt når den etterfølges av en så god dessert.
Les hele sakenFredag er ukeslutt, og for mange står kylling på menyen. Gi den litt ekstra smakshjelp med denne enkle oppskriften.
Les hele sakenKylling fra ovnen blir ekstra frisk og saftig med sitron i formen.
Les hele sakenFrikassé er skikkelig retromat, men ikke mindre godt av den grunn. Perfekt etter en lang søndag i frisk aprilluft.
Les hele sakenKylling kan du gjerne, rent smaksmessig, eksperimentere med i alle retninger. Kyllingen tar lett til seg det meste av smaker, og her får du en balansert og spennende smak i retur.
Les hele sakenLag denne lettvinte kyllingretten med deilige asiatiske smaker, så har du tid til både tur og fastelavnsbaksten.
Les hele sakenMed denne oppskriften lager du raskt et mettende og smakfullt måltid til hele familien.
Les hele sakenCoq av vin lages normalt med rødvin av pinot noir eller gamay, men her er en lysere utgave med hvitvin og kremfløte.
Les hele sakenÅ marinere kjøtt i øl er noe du bør prøve. Herved er oppfordringen gitt. Og heretter heller du ikke ut ølrester, for de kommer godt til nytte.
Les hele sakenI denne wokretten er det brukt bokhvetenudler, men andre type nudler fungerer også fint.
Les hele sakenOg når du bruker sesongens grønnsaker og urter, trenger du heller ikke mer enn salt og pepper for å få fram de gode smakene.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Dette er en etterspurt smaking, så vær tidlig ute med påmeldingen.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenRundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.
Les hele sakenChinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.
Les hele sakenDirekte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.
Les hele sakenFor kokt oksetunge trives veldig godt i en frisk og syrlig salat som denne.
Les hele sakenValpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.
Les hele saken