Indiskinspirert kylling lager du raskt i stekepanne
En nydelig rett av kylling og eksotiske krydder sprer matglede i desembermørket.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En nydelig rett av kylling og eksotiske krydder sprer matglede i desembermørket.
Les hele sakenGrillet kylling er manges favoritt når middagen må raskt på bordet. Med enkle grep gir du den litt ekstra smaksdybde.
Les hele sakenEn skikkelig godbit er hva vi frister deg med til fredagskosen.
Les hele sakenKyllingvinger er deilig snacks, og spesielt godt når det er fredag og kanskje sågar ferie. Når de er ferdigstekte fra butikken, er det bare litt finjustering og tilbehøret som skal til.
Les hele sakenDenne retten er virkelig midt i blinken en septembermandag, enten den er solfylt eller regntung, for den er både rask og enkel å lage, samt utrolig velsmakende basert på høstens gode grønnsaker.
Les hele sakenEn gammel klassiker blir ny og spennende når vi bytter ut det vanlige kjøttet med kylling og ris.
Les hele sakenHavkylling høres unektelig ut som en gedigen spøk, men når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde.
Les hele sakenKylling og masse poteter skal nok sørge for å få deg mett også i dag. Likevel er det urter og krydder som står for det meste av smaken.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenDu kan bruke kyllingkjøttdeig eller banket kyllingfilet. I denne oppskriften er det den kjapt lagde blåmuggostdressing som skaper smaksbølgene.
Les hele sakenRotgrønnsakene gir mye sødme til denne kyllingretten som balanseres av sitron og hvitvin. Urtene bringer inn enda et element som ber om en saftig vin med god sødme og bløte tanniner.
Les hele sakenKyllingbiter som har godgjort seg i en rødkrydret yoghurtmarinade over natten, er den perfekte helgekos.
Les hele sakenDette er fast kost på et hvert besøk i det populære vinområdet Jura, men også lett å lykkes med hjemme.
Les hele sakenLivèche-kyllingbryst er noe av det beste på kyllingfronten. Spesielt når den serveres med søtpotetmos og rødvinspære som her.
Les hele sakenVi er i det litt eksotiske hjørnet og serverer deg en lekker kyllingrett i en syrlig-søt rød saus.
Les hele sakenDenne retten smaker utmerket på en julisøndag selv om den er tilberedt innendørs og ikke har vært innom grillen.
Les hele sakenKyllingklubber er mat alle liker, og med denne oppskriften er du sikret suksess. Spesielt når den etterfølges av en så god dessert.
Les hele sakenFredag er ukeslutt, og for mange står kylling på menyen. Gi den litt ekstra smakshjelp med denne enkle oppskriften.
Les hele sakenKylling fra ovnen blir ekstra frisk og saftig med sitron i formen.
Les hele sakenFrikassé er skikkelig retromat, men ikke mindre godt av den grunn. Perfekt etter en lang søndag i frisk aprilluft.
Les hele sakenKylling kan du gjerne, rent smaksmessig, eksperimentere med i alle retninger. Kyllingen tar lett til seg det meste av smaker, og her får du en balansert og spennende smak i retur.
Les hele sakenLag denne lettvinte kyllingretten med deilige asiatiske smaker, så har du tid til både tur og fastelavnsbaksten.
Les hele sakenMed denne oppskriften lager du raskt et mettende og smakfullt måltid til hele familien.
Les hele sakenCoq av vin lages normalt med rødvin av pinot noir eller gamay, men her er en lysere utgave med hvitvin og kremfløte.
Les hele sakenÅ marinere kjøtt i øl er noe du bør prøve. Herved er oppfordringen gitt. Og heretter heller du ikke ut ølrester, for de kommer godt til nytte.
Les hele sakenI denne wokretten er det brukt bokhvetenudler, men andre type nudler fungerer også fint.
Les hele sakenOg når du bruker sesongens grønnsaker og urter, trenger du heller ikke mer enn salt og pepper for å få fram de gode smakene.
Les hele sakenSiden kylling marinert i tandoorimarinade bringer med seg så mye smak, er det ikke særlig mye annet som trengs i tillegg. Agurk, hjertesalat og tomater bidrar med sprø friskhet.
Les hele sakenÅ tre kyllingen over en ølboks mens den grilles er noe alle grillelskere må teste ut. Her er oppskriften.
Les hele sakenSaftig kylling, bacon og smeltet chèvre er en knallgod kombinasjon. Rask å gjennomføre er denne oppskriften også.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenVi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler - både i fast og flytende form.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken