Rå kyllingvinger er selvsagt aller best, for da får du satt din egen smak på måltidet. Men med kyllingvinger fra butikken er du ikke langt unna. Perfekt for den som har dårlig tid - eller bare er sliten etter en lang uke.
Dagens rett
Foto: (ary pranggawan)
Lager du dipen selv, er det greit at kyllingvingene er fra butikken
Kyllingvinger er deilig snacks, og spesielt godt når det er fredag og kanskje sågar ferie. Når de er ferdigstekte fra butikken, er det bare litt finjustering og tilbehøret som skal til.
03 Oktober 2024 - 23:00
Kyllingvinger med dipp
Fremgangsmåte
- Rå kyllingvinger: Legg kyllingvingene i en langpanne smurt med olje.
- Gni inn med krydder.
- Dekk med aluminiumsfolie
- Sett pannen litt over midten i stekeovnen ved 200 °C i ca. 20-30 minutter.
- Ferdigstekte kyllingvinger: Legg kyllingvingene i en langpanne.
- Dryss evt over mer krydder.
- Sett pannen litt over midten i stekeovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter.
- Satay-dipp: Ha peanøttsmør, østerssaus, kyllingkraft og vann i en kjele og kok opp. Smak til med sambal oelek til slutt.
Tips: Det finnes mange andre oppskrifter på dipp - bare se her
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Mange flere retter med kylling finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå