.Du kan selvsagt velge ferdige burgere fra butikken, men det tar ikke mange minuttene ekstra å lage dem selv når du bruker kyllingkjøttdeig. For mer struktur, velger du kyllingfilet som får noen bank med kjøtthammeren. Da får du en mellomting. Smaken er den samme så lenge du velger gode råvarer.
Dagens rett
Foto: (Mickael Guyot)
Kyllingburger med blåmuggostdressing er digg fredagskos
Du kan bruke kyllingkjøttdeig eller banket kyllingfilet. I denne oppskriften er det den kjapt lagde blåmuggostdressing som skaper smaksbølgene.
04 April 2024 - 23:00
Kyllingburger med blåmuggost
Fremgangsmåte
- Hvis du bruker kyllingfilet, banker du den lett og steker i smør ca 1-3 minutter på hver side avhengig av tykkelse.
- For kyllingkjøttdeig: Bland kjøttdeigen med salt, tomatpuré, egg, løk, oregano og paprikapulver. Smak til med salt og pepper.
- Form til burgere og stek dem i smør ca 1-3 minutter på hver side avhengig av tykkelse.
- Varm hamburgerbrødene både på innsiden og utsiden
- Legg på salat, tomatskiver, rå løkringer og sylteagurk og ha burgerne på toppen.
- Hell over blåmuggostdressing og topp med den siste burgerbrøddelen.
Tips: Blåmuggost kan godt smuldres inn i burgermassen før steking, alternativt kan du gratinere burgerne med litt ost etter at de er stekt.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå