Om du ikke har alle grønnsakene i hus, kan du ta bort og legge til etter forgodtbefinnende. Du kan også lage den med annen type kjøttfarse, og for en ekstra rask fiskevariant, velger du fiskepudding i biter. Et vegetarisk alternativ er tofu.
Dagens rett

Foto: (Silvia Jansen)
Start uka med en retro middag: Grønnsaksuppe med fine kyllingboller
Denne retten er virkelig midt i blinken en septembermandag, enten den er solfylt eller regntung, for den er både rask og enkel å lage, samt utrolig velsmakende basert på høstens gode grønnsaker.
08 September 2024 - 23:00
Grønnsaksuppe med fine kyllingboller

Fremgangsmåte
- Rør inn egget i kyllingkjøttdeigen og tilsett hakket hvitløk, persille, basilikum og krydder.
- Kok opp kraft eller vann og buljongterning, laurbærblad og tilsett de oppdelte suppegrønnsaker.
- Kok grønnsakene knapt møre. Trekk kjelen til side.
- Form kyllingfarsen til små boller og slipp dem opp i suppen etter hvert.
- Sett kjelen tilbake på platen og la kyllingbollene trekke 5-6 minutter til de er gjennomkokte.
- Dryss over litt hakket grønt før servering. Server godt brød til.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå