Her er det kylling, sopp og chorizo som representerer land og krabbe fra havet. Det blir en garantert smaksrik og spennende opplevelse på tallerkenen.
Dagens rett
Foto: (haoliang)
Kylling og sjømat kan fint kombineres på en og samme tallerken
Havkylling høres unektelig ut som en gedigen spøk, men når smaker fra land og hav kombineres, får vi et lekkert og spennende smaksbilde.
18 Juli 2024 - 23:00
Kyling med saus av krabbe, sopp og chorizo
Fremgangsmåte
- Stek kyllingfiletene med salt og pepper i 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.
- Skjær dem så i skiver.
- Krabbesaus: Fres løk og hvitløk til løken er blank.
- Tilsett vin og laurbærblad og la det koke noen minutter.
- Ha i resten av ingrediensene og kok opp.
- La trekke i 10 minutter.
- Fres soppskiver og chorizoterninger i samme panne som kyllingen og ha over i sausen.
- Kok ut pannen med litt vann og rør inn i sausen.
- Ta opp laurbærbladet.
- Server kyllingfilet skåret i skiver med krabbesausen over.
- Brokkolini eller brokkoli, poteter eller ris passer til.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
Forsiden akkurat nå