Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Oktober 2007 - 16:45

    Sjømatprisen til Marine Harvest

    Marine Harvest Norge har fått Sjømatprisen 2007. Selskapet får prisen for sitt positive, målrettede og kreative arbeid med produkt- og markedsutvikling for sjømatprodukter.
    10. oktober 2007
  • 09 Oktober 2007 - 13:34

    23. oktober i Oslo - Smak flere hundre viner fra California

    Gå ikke glipp av dette utrolige arrangementet der du kan smake viner fra et av de mest spennende vinområdene i verden.
    09. oktober 2007
  • 09 Oktober 2007 - 01:00

    Heges laksepanne

    Gryte- og panneretter med fisk passer utmerket nå som mørket faller på - ikke er de vanskelige å lage heller.
    09. oktober 2007
  • 07 Oktober 2007 - 01:00

    Fylt lammestek

    Lam er en skikkelig tradisjonsrett, men ved å fylle steken får du en ny spennende rett!
    07. oktober 2007
  • 06 Oktober 2007 - 01:00

    Steinbiff med løk

    Steinbiten er ikke videre pen å se til, men du verden for noen flotte fiskeretter du får av denne delikatessen!
    06. oktober 2007
  • 05 Oktober 2007 - 15:00

    På tide at bøndene gjør opprør

    Kokken Odd Ivar Solvold mener det er på tide at bøndene gjør opprør for å få uttelling for produksjonen sin.
    05. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 17:02

    22. oktober i Oslo - Lær om rødvin av Toralf Bølgen

    Bli med på et fabelaktig seminar og lær mer om rødviner sammen med en av Norges fremste vinkjennere.
    04. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 16:02

    1. november i Oslo - Viltkurs med Norges beste kokker (venteliste)

    Bli med på en vill kveld og lag de lekreste retter av vilt sammen med noen av Norges beste kokker.
    04. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 01:00

    Svin a la bernie

    Festmat kan du også unne deg i ukedagene - prøv bare denne enkle, men flotte retten.
    04. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 13:00

    God kvalitet på oppdrettstorsk

    Oppdrettstorsken har utviklet seg mye de siste årene og har flott kvalitet. Det mener matfaglig leder ved Norsk Sjømatsenter, Per Christian Valland.
    03. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 01:00

    Lammesauté med kantareller

    Når bare det beste er godt nok, er mørt lam en selvfølge, ikke minst sammen med skogens gull.
    03. oktober 2007
  • 02 Oktober 2007 - 17:00

    Flere kurs under Polar Spectacle

    Tana videregående skole står som arrangør av tre forskjellige kurs under Varanger King Crab Festival Polar Spectacle 8.-14. oktober. Dessuten kommer kokkelandslagets Sven Erik Renaa.
    02. oktober 2007
  • 02 Oktober 2007 - 15:00

    Skal lære om sjømat

    Hotell- og restaurantbransjen i Sogn og Fjordane skal få enda mer kunnskap om sjømat.
    02. oktober 2007
  • 02 Oktober 2007 - 11:04

    4. oktober i Oslo - Smak superviner fra Rioja

    Bli med på en spennende smaking av hele porteføljen til Riojas kanskje fremste produsent.
    02. oktober 2007
  • 01 Oktober 2007 - 01:00

    Nudelsuppe med svinekjøtt

    Det er deilig å starte en ny uke med et enkelt og raskt måltid.
    01. oktober 2007
  • 30 September 2007 - 01:00

    Surstek

    En skikkelig tradisjonsrett hører hjemme på middagsbordet denne søndagen.
    30. september 2007
  • 29 September 2007 - 01:00

    Basilikumstekt breiflabb

    Vi serverer en av våre aller beste matfisker i dag - breiflabb.
    29. september 2007
  • 28 September 2007 - 11:30

    Godt liv i Aurland

    I dag starter Smak Sakte-festivalen i Aurland.
    28. september 2007
  • 28 September 2007 - 09:00

    Matglede på Geilo

    For femte år på rad inviteres det til Norsk Matglede på Geilo. Fra i dag og frem til søndag er det klart for en hel helg stappet full med matopplevelser, kurs og underholdning.
    28. september 2007
  • 28 September 2007 - 01:00

    Orientalsk svinesauté

    En rask rett med masse smak - dette er den beste måten å starte helgen på!
    28. september 2007
  • 27 September 2007 - 18:34

    Gulløye er beskyttet

    Gulløye fra Nord-Norge er tildelt Beskyttet Opprinnelse.
    27. september 2007
  • 27 September 2007 - 17:01

    Lærte om tørrfisk

    Tirsdag fikk tolv kokker fra Troms et innblikk i hva tørrfisken brukes til i Italia.
    27. september 2007
  • 27 September 2007 - 14:09

    I dag ryker fårikålrekorden

    I dag ryker fårikålrekorden under fårikålfestivalen i Langesund. Skulle bare mangle, på fårikålens dag.
    27. september 2007
  • 27 September 2007 - 09:31

    15. oktober i Oslo - Smak vin med mening

    Bli med på denne smakingen der du får presentert åtte viner fra et vinhus helt utenom det vanlige!
    27. september 2007
  • 27 September 2007 - 01:00

    Fårikål fra Nord-Møre

    Hurra! I dag er det fårikålens festdag, og vi trår til med en spennende variant av vår nasjonalrett.
    27. september 2007