Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 September 2007 - 12:44

    Økologisk Mørelaks med Spesialitet-status

    Røkt økologisk laks fra Sunnmøre Røykeri i Sjøholt på Sunnmøre er godkjent som ny norsk matspesialitet.
    11. september 2007
  • 10 September 2007 - 15:15

    Venter på hummerfest

    Svenske kokker og kjøkkensjefer er snart klare for en av de største begivenhetene i landet. Hummerpremieren.
    10. september 2007
  • 10 September 2007 - 14:15

    Våt suksess

    Matfestivalen i Bergen ble en våt suksess. Bryggen var fylt av matglade mennesker fra fredag til søndag.
    10. september 2007
  • 09 September 2007 - 05:17

    De beste vinene fra mer enn 40 vinhus (Horeca/VP)

    Dette arrangementet bør du ikke gå glipp av, for det er sjelden du får smake så mange forskjellige viner på en og samme dag.
    09. september 2007
  • 09 September 2007 - 01:00

    Østers naturell

    Søndag den 9. september møtes Norges beste østersåpnere til dyst i NM i østersåpning på Egertorget i Oslo. Da er det bare rett og rimelig at vi serverer østers denne dagen.
    09. september 2007
  • 06 September 2007 - 15:00

    Fikk ros - vil vokse

    Øyna Gårdsmat har produsert en pølse i verdensklasse, mener mesterkokk Sven Erik Renaa. Nå vil småskalaprodusenten vokse.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 13:30

    Norsk mat blir norskere

    Flere restauranter satser på det særegent norske. Undersøkelser som er gjort av KSL Matmerk viser at mange er nysgjerrige på norsk lokalmat. Restauranter hiver seg på bølgen.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 01:00

    Sursøt svineszechuan

    Lynrask og full av smak - det er stikkordene for denne dagens fristelse, selvsagt med drikkeanbefaling til.
    06. september 2007
  • 04 September 2007 - 15:28

    Skjellig grunn til misnøye

    Vi innbiller oss at vi er verdensmestere i alt som kommer fra havet. Forsker Stein Mortensen ved Havforskningsinstituttet hevder at det fortsatt er et langt stykke å gå før du kan servere blåskjell av topp kvalitet.
    04. september 2007
  • 03 September 2007 - 11:30

    Møteplass for verdens matindustri

    Anuga 2007 i Køln er en stor møteplass for verdens matvareindustri. Den arrangeres fra 13. til 17. oktober og sveitsiske selskaper og oster er godt representert.
    03. september 2007
  • 31 August 2007 - 14:16

    20. september i Oslo - Miks drinker med en mester

    Bli med på høstens mest spennende bartenderkurs sammen med en av Norges aller beste Flairtendere, Chris Spencer.
    31. august 2007
  • 31 August 2007 - 13:40

    Skal lære nordmenn om tørrfisk

    Nesten 80 kokker og servitører fra restauranter i Bergen skal lære om tørrfisk i Norsk Sjømatsenter mandag 3. og onsdag 5. september.
    31. august 2007
  • 31 August 2007 - 11:30

    Salat i vinden

    Norge er i ferd med å bli en salatspisende nasjon. Det begynte med kinakål og isbergsalat på 80-tallet, men nå spiser hver nordmann 5,7 kilo salat i året.
    31. august 2007
  • 31 August 2007 - 09:00

    Vil linefange torsk og hyse

    Domstein søker om miljøsertifisering av norsk linefanget torsk og hyse. Det sikrer fornuftig forvaltning av råvarer.
    31. august 2007
  • 30 August 2007 - 15:20

    26. september i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Unn deg selv eller dine kjære en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 11:30

    Bergens første take away-sushi

    Quick Sushi er Bergens første take away-restaurant for sushi.
    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 09:00

    50 000 kroner til Lofotlam

    Lofotlam har vunnet Bygdeutviklingsprisen for Nordland.
    30. august 2007
  • 29 August 2007 - 18:30

    Ny bok om klippfisk

    Eksportutvalget for fisk lanserte i dag boken Norge og Brasil - Sammen for bachalau.
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 17:15

    13. september - Enestående kokkekurs - høstens selskapsmeny

    Bli med noen av Norges aller beste kokker på et uforglemmelig kokkekurs med høstens beste råvarer på Gastronomisk Institutt!
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 17:15

    Total samarbeider med Bocuse d'Or Europa

    Det franske energiselskapet Total blir hovedsamarbeidspartner for Bocuse d'Or Europa.
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 01:00

    Finnbiffgryte med sopp og oliven

    Med så mye deilig sopp i skogen tyvstarter vi jaktsesongen og serverer en viltgryte med en vri.
    29. august 2007
  • 26 August 2007 - 01:00

    Fylt okserullade

    Slapp av og nyt dagen - denne oppskriften setter et verdig punktum på en herlig uke.
    26. august 2007
  • 24 August 2007 - 16:30

    Storfestival i Bergen

    I september blir det storfestival i Bergen. Tre festivaler blir til én.
    24. august 2007
  • 24 August 2007 - 01:00

    Grillspyd med lam og pære

    Vi regner med at grillen nå er klar for dagens oppgave. Vi har nemlig grillspyd på menyen, og som drikke får du en smakfull rødvin fra Rioja.
    24. august 2007
  • 23 August 2007 - 17:50

    10. september - Smak Speysides skatter

    Bli med på en utrolig smaking av whisky fra syv enestående destillerier.
    23. august 2007