Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 23 November 2007 - 01:00

    Svinefilet Orange

    Fredag er for mange den dagen i uka man tar seg en festmiddag. I dag får du en oppskrift på saftig svinefilet med spennende smaker.
    23. november 2007
  • 22 November 2007 - 01:00

    Kalkun-trio

    I dag gir vi deg ikke én, men tre herlige oppskrifter på Thanksgiving-middagen i kveld!
    22. november 2007
  • 21 November 2007 - 01:00

    Søtpotetsuppe med ingefær og kremost

    En rykende varm, aromatisk og kremet søtpotetsuppe får varmen til å bre seg i kroppen.
    21. november 2007
  • 20 November 2007 - 01:00

    Prinsefisk

    Dette er mat for kongelige, og en skikkelig tradisjonsrett på vestlandet - prøv oppskriften selv!
    20. november 2007
  • 19 November 2007 - 17:00

    Superkokkens favoritt

    Bocuse d'Ors fiskeprisvinner Sven Erik Renaa vet hva som skal til for å oppnå det perfekte fiskemåltidet. Og ishavsrøye er en av favorittene.
    19. november 2007
  • 18 November 2007 - 01:00

    Kjøttsuppe

    Nå som høststormene raser er det herlig å servere en rykende varm suppe til middag, ikke minst når den er rask og enkel å lage!
    18. november 2007
  • 17 November 2007 - 01:00

    Lutefisk

    En av våre store tradisjonsretter står på menyen i dag - herlig skjelvende og velsmakende er den. Lær hvordan du skal lage den perfekte lutefiskmiddagen.
    17. november 2007
  • 16 November 2007 - 13:50

    3. desember i Oslo - Enestående brunellosmaking

    Bli med i det vi smaker flere årganger av noen av verdens beste viner!
    16. november 2007
  • 16 November 2007 - 01:00

    Kalvefilet i gressløkssaus

    Hurra - helgen er her! Vi feirer denne fredagen med noe av det beste du kan servere - kalv.
    16. november 2007
  • 15 November 2007 - 01:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet! Kjøttdeig av kylling inneholder nemlig vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    15. november 2007
  • 14 November 2007 - 13:30

    27. november - Eksklusiv champagnesmaking

    Bare ordet champagne får det til å bruse hett i manges årer - bli med på en smaking av elegante champagner.
    14. november 2007
  • 14 November 2007 - 11:00

    Mye antioksidanter

    Nye undersøkelser viser at antioksidantinnholdet i en del viltvoksende planter er svært høyt.
    14. november 2007
  • 14 November 2007 - 01:00

    Linsesalat med fetaost

    Hvem har sagt at det er kjedelig å være vegetarianer? Her har du en oppskrift hele familien vil elske.
    14. november 2007
  • 13 November 2007 - 01:00

    Ta en spansk en med laks

    En spansk omelett med masse godsaker i er dagens fristelse og i glasset følger en skummende anbefaling.
    13. november 2007
  • 12 November 2007 - 16:57

    Fornøyd med foret torsk

    Villfanget og foret kvalitetstorsk er et meget bra produkt. Det mener flere kokker som har testet filet av torsk som er produsert rett etter at fisken er hentet ut av merda.
    12. november 2007
  • 09 November 2007 - 17:40

    29. november - Kokkekurs - Julens festmeny

    Bli med på et kurs du sent vil glemme sammen med noen av Norges beste kokker.
    09. november 2007
  • 09 November 2007 - 01:00

    Kalvesauté

    Endelig fredag - det er på tide å skjemme seg bort med en førsteklasses rett som er enkelt å lage.
    09. november 2007
  • 08 November 2007 - 01:00

    Fyldig skinkegryte

    En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
    08. november 2007
  • 07 November 2007 - 12:22

    21. november - Smak herlige viner og portviner

    Bli med eieren av én av de fremste vinhusene i Portugal på en spennende smaking.
    07. november 2007
  • 06 November 2007 - 09:00

    Stengt umiddelbart

    To steder ble stengt umiddelbart da inspektører fra Mattilsynet besøkte 26 gatekjøkken på Hadeland og Ringerike nylig.
    06. november 2007
  • 06 November 2007 - 01:00

    Urtebakt torskerygg

    En virkelig delikatesse er hva vi varter opp med som dagens rett - torsken er en fantastisk matfisk, og utrolig smakfull i denne tilberedningen.
    06. november 2007
  • 05 November 2007 - 18:15

    Spiser hele kongekrabben

    Nå kan kongekrabben spises med skallet på. Det forutsetter at krabben behandles og tilberedes rett etter at den har skiftet skall.
    05. november 2007
  • 05 November 2007 - 01:00

    Kyllingfilet med Jarlsberg og soltørkede tomater

    En spennende oppskrift med masse smak gir deg en smakfull start på uken.
    05. november 2007
  • 03 November 2007 - 01:00

    Det er slik du skal tilberede rakefisk

    Denne helgen går årets Rakefiskfestival av stabelen på Fagernes, og vi er ikke dårligere enn at vi serverer den aromatiske delikatessen.
    03. november 2007
  • 02 November 2007 - 01:00

    Innbakt lammefilet

    Imponer med fabelaktige kunster på kjøkkenet denne fredagen - oppskriften finner du her.
    02. november 2007