Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 15 Mars 2007 - 02:00

    Lam i nudler

    Vi har noen av verdens aller beste råvarer her i Norge, og lam er definitivt en av dem - prøv denne herlige retten.
    15. mars 2007
  • 14 Mars 2007 - 02:00

    Kyllingfilet i pita

    Midt i uken frister vi med en smakfull og enkel rett med saftig kyllingfilet.
    14. mars 2007
  • 13 Mars 2007 - 15:00

    Godt og "dårlig" nytt for RealFood

    Det er gode og "dårlige" nyheter for RealFood-konseptet. Heldigvis går de gode utenpå de dårlige.
    13. mars 2007
  • 13 Mars 2007 - 10:20

    26. mars i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Unn deg selv eller dine kjære en unik vinopplevelse med en av Norges fremste vineksperter.
    13. mars 2007
  • 11 Mars 2007 - 02:00

    Oksekasserolle

    Det er herlig å slappe av og la maten passe seg selv - nettopp slik er denne søndagens utsøkte middagsanbefaling.
    11. mars 2007
  • 09 Mars 2007 - 17:30

    22. mars i Oslo - Unik smaking av ekte norsk cognac

    Bli med og møt en ekte norsk cognac-mester - Antoine Braastad - i det vi smaker deres fantastiske cognacer og den nydelige Pineau de Charentes.
    09. mars 2007
  • 09 Mars 2007 - 12:00

    21. mars i Oslo - Smak flere hundre viner fra Australia

    Vi nordmenn elsker viner fra Australia! Bli med du også på dette spesielle arrangementet der du får oppleve det beste av hva dette spennende landet har å by på.
    09. mars 2007
  • 07 Mars 2007 - 18:10

    14. mars i Oslo - Kokkekurs - Lam og andre påskespesialiteter

    Bli med på et unikt kokkekurs med Norges aller beste kokker på Gastronomisk Institutt der vi lager de mest utsøkte retter!
    07. mars 2007
  • 07 Mars 2007 - 02:00

    Middelshavspizza

    Vakre solfylte Italia er opphavslandet for denne dagens rett - og ingenting smaker som hjemmelaget pizza.
    07. mars 2007
  • 06 Mars 2007 - 18:41

    Fransk touch på Scandic

    Bakerikjeden United Bakeries blir Scandics nye brødleverandør. Nå kan hotellgjestene få gourmetbakst både til frokost og lunsj.
    06. mars 2007
  • 05 Mars 2007 - 02:00

    Baconring

    Lett, smakfullt og raskt å lage - en bedre start på uken enn dette kunne vi knapt ha bedt om!
    05. mars 2007
  • 04 Mars 2007 - 02:00

    Ungarsk kyllingfilet

    Det er den spesielle sausen som gir søndagens middag et østeuropeisk preg - prøv du også!
    04. mars 2007
  • 01 Mars 2007 - 19:17

    Sandwich med kjærlighet

    Selv om det er den engelske hertugen av Sandwich som har gitt navn til tradisjonen, finnes det i USA så mange variasjoner over temaet at de fleste amerikanere betrakter sandwich som sin egen oppfinnelse.
    01. mars 2007
  • 27 Februar 2007 - 16:50

    Smak Grand Cru Chablis fra 2005

    Vær blant de første i verden til å smake Grand Cru-vinene fra den fantastiske 2005-årgangen i Chablis.
    27. februar 2007
  • 25 Februar 2007 - 02:00

    Koteletter med wokgrønnsaker

    Saftige, smaksrike koteletter er hva vi serverer deg denne søndagen, selvfølgelig med en herlig rødvin ved siden av.
    25. februar 2007
  • 23 Februar 2007 - 10:00

    Ny bibel 12. mars

    En ny utgave av Sveriges ledende restaurantbibel, White Guide, lanseres 12. mars.
    23. februar 2007
  • 23 Februar 2007 - 02:00

    Fylt kyllingfilet

    Et skikkelig gourmetmåltid avslutter denne arbeidsuken - ikke bare er den velsmakende, den er også enkel å lage!
    23. februar 2007
  • 22 Februar 2007 - 17:00

    Rødt gull fra Røst

    Grekerne er kresne må vite, så det er ingen lett oppgave øyboerne i høga nord har når de skal frembringe det beste som skaffes kan.
    22. februar 2007
  • 20 Februar 2007 - 15:10

    Smak flere hundre spanske viner

    Gå ikke glipp av dette utrolige arrangementet der du kan oppleve det beste av hva et av verdens viktigste vinland har å tilby!
    20. februar 2007
  • 14 Februar 2007 - 16:23

    Presisjonskjøkkenet

    Inntil for få år siden var desserter noe restaurantene overlot til lærlinger, forteller kokk og konditor Sverre Sætre, og det til tross for at det søte kjøkkenet er langt mer avhengig av nøyaktighet enn det salte for å bli vellykket. Her får du oppskrifte
    14. februar 2007
  • 14 Februar 2007 - 02:00

    Valentines-meny

    I dag er det selveste Valentines Day og vi serverer et knippe utsøkte oppskrifter til det forelskede paret.
    14. februar 2007
  • 12 Februar 2007 - 17:05

    Årets høydepunkt

    Fersk torsk, og det må være skrei, lever og rogn er nå endelig kommet i fiskedisken. Pass på å nyte dette himmelske måltidet mens kvaliteten er på topp. Her får du forslag til drikkefølge i flere prisklasser.
    12. februar 2007
  • 11 Februar 2007 - 02:00

    Roastbiff

    Klassisk, velsmakende og en fantastisk opplevelse lover vi deg når du serverer roastbiff denne søndagen.
    11. februar 2007
  • 07 Februar 2007 - 16:57

    20. februar i Oslo - Utsøkt smaking av det beste fra Burgund

    Bli med på en utrolig kveld med en legende fra Burgund - Louis Latour. Vi smaker ti viner, deriblant en av verdens største hvitviner.
    07. februar 2007
  • 07 Februar 2007 - 11:10

    Italiensk eleganse fra Castello di Monsanto (venteliste)

    Bli med og smak ti fabelaktige viner, deriblant Chianti Classico tilbake til 1977!
    07. februar 2007