En rykende varm nudelsuppe med torsk eller tofu er det vi trenger i dag
November er en kald og grå måned. Farger på tallerkenen piffer opp, og denne nudelsuppa får hjel av litt chili til et ekstra kick.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
November er en kald og grå måned. Farger på tallerkenen piffer opp, og denne nudelsuppa får hjel av litt chili til et ekstra kick.
Les hele sakenTorsk fra fiskedisk eller fryser får en litt uvant karakter når den serveres med en sursøt saus.
Les hele sakenFisk som bakes i form har en lei tendens til å appellere bredt. Spesielt om det er et lag av ost på toppen.
Les hele sakenDet gamle uttrykket frisk som en fisk kan med fordel gjeninnføres. Her får du fisk og deilige grønnsaker i skjønn forening.
Les hele sakenFisk og grønnsaker er det vi skal spise mer av framover. Hvis du tror det betyr et kjedelig eller komplisert kosthold, må du tro om igjen.
Les hele sakenRetten klarer seg utmerket godt med bare torsk og salsa verde. Men kjører du løpet helt ut, blir du rikelig belønnet.
Les hele sakenOm du bruker torsk,, sei eller annen fisk, er hipp som happ. Her er det tilberedningen og tilbehøret som gjelder. I
Les hele sakenEt spennende fiskemåltid uten store investeringer er dagens rett. Her finner du både fisk og muslinger i skjønn forening med egg, erter og asparges, noe som selvsagt gjør måltidet ekstra smakfullt.
Les hele sakenSjelden smaker torsken så godt som akkurat nå. Men den er blitt veldig dyr, derfor gjelder det å spe den ut mest mulig. Det er gjort i denne oppskriften.
Les hele sakenTorsk er hovedingrediensen i denne retten og her får den virkelig svømme gode smaker.
Les hele sakenTorsk er en svært anvendelig fiskesort, og trives godt under et dekke av ost og sennep som her.
Les hele sakenDenne retten kan like lett lages ute i skog og mark, som hjemme på kjøkkenet. Det er ikke for sent å planlegge festmåltider i naturen. .
Les hele sakenMed sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket. Og en fin introduksjon til hverdagen som venter.
Les hele sakenFor med den klassiske ratatouillemiksen som tilbehør blir det mye god smak.
Les hele sakenDet å pakke inn fisk i folie eller matpapir har veldig mye for seg, bare sjekk denne oppskriften.
Les hele sakenTorsk er i aller høyeste grad med i den gruppen vi kaller våre flotteste matfisker. Årsaken er at den har et større potensial til variasjon enn mange andre fiskeslag.
Les hele sakenHer er alle smakene med i rikt monn, men den er enklere å lykkes med enn hjemmelaget sushi.
Les hele sakenTorsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.
Les hele sakenTorsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.
Les hele sakenOg så tar den bare et drøyt kvarter å lage.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenDet blir nesten som en forsmak på julaften.
Les hele sakenSpennende tilberedning av torsk er hva som venter deg i denne utgaven av Dagens rett. Raskt å tilberede, friskt og lekkert.
Les hele sakenTorsk er svært så vinvennlig. Derfor får du forslag til både rødt og hvitt vinfølge.
Les hele sakenTorsken blir enda bedre med en lett kremet pestosaus på toppen - en enkel, men velsmakende vri på hverdagsmiddagen.
Les hele sakenSmør og torsk er uatskillelige, men det er mulig å øke raffinementet fra den hverdagslige måten å servere torsken på. Det holder å si beurre blanc, for å gi vann i munnen.
Les hele sakenEnten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Les hele sakenVillkveite som bader i safranduftende buljong er en lekker kombinasjon.
Les hele sakenDen har bare de helt nødvendige ingrediensene for at den skal smake riktig godt.
Les hele sakenNår du saltbaker torsken, blir den perfekt varmebehandlet. Du kan velge om du vil ha med skinnet eller ei.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele saken28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven - og til veldig gode priser. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.
2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.
2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.
Den «julete» etiketten er tilfeldig, for den har sett slik ut i siden 2008, og innholdet er av en helt annen klasse enn juleviner.
Les hele saken28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Les hele saken2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.
Les hele sakenDe siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Les hele sakenDet gjør ingenting om du beregner for mye lutefisk når restene kan bli noe så godt som denne ertesuppen.
Les hele sakenPå en 300 år gammel eiendom i Jerez lager paret Brita Wergeland Hektoen og Agustin Benjumeda sherry i mikrovolum, og på en annen mer tradisjonell måte enn de klassiske sherrybodegaene.
Les hele saken