Skreisesongen er fortsatt på høyden. Men torsk i ferskpakket utgave er lett å få tak i overalt. Du kan selvfølgelig også bruke fryst vare. Den tiner du raskest om du legger pakken i kaldt vann. Så da er middagen innenfor rekkevidde også om du ikke har planlagt noe på forhånd.
Dagens rett
Torskegryte med sitron og pinjekjerner

En slik fiskerett vil alle ha
Torsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
01 April 2025 - 00:00
Torskegryte med sitron og pinjekjerner

Fremgangsmåte
- Stek først potetskivene litt i oljen i noen minutter før du tilsetter løk og hvitløk. La surre på middels varme, løken skal bli blank, ikke brun.
- Hell på vin, sitronsaft og buljong. La det få småkoke under lokk i ca 10 minutter.
- Legg fiskestykkene i og la dem dampe under lokk 7-8 minutter.
- Rist pinjekjernene i en tørr teflonpanne. Del tomatene i to og la dem bli varme i pannen
- Anrett alt i store, dype tallerkener. Server med godt brød ved siden av.
Tips: Torsk i ferskpakket utgave er lett å få tak i overalt. Men du kan selvfølgelig bruke fryst vare. Den tiner du raskest om du legger pakken i kaldt vann.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange flere oppskrifter med skrei og torsk
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå