En minestroneinspirert suppe er omgivelsene torsken får godgjøre seg i. Da trenger du bare brød ved siden av.
Dagens rett
Foto: (Tanya_F)
La torsken svømme raskt i minestrone - det blir alle rundt bordet glade for
Sjelden smaker torsken så godt som akkurat nå. Men den er blitt veldig dyr, derfor gjelder det å spe den ut mest mulig. Det er gjort i denne oppskriften.
07 November 2023 - 00:00
Torsk i minestrone
Fremgangsmåte
- Hold av en tomat og kjør resten sammen med chili og limesaft i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.
- Kok opp sammen med den siste tomaten, gulrot og potet kuttet i terninger og grovhakket løk.
- La koke 10 minutter.
- Del torskefilet i mindre biter. Posjer fisken i suppen i ca. 2 minutter.
- Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
- Blansjer bønnene.
- Tilsett dem i suppen og varm raskt opp.
- Legg på parmesanflak og pesto eller friske urter samt drypp olivenolje over suppen idet den serveres.
Tips: Blansjere betyr å forvelle - koke raskt i saltet vann for så å avkjøle. Posjere betyr å trekke i væske tett oppunder kokepunktet.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå