Torsk kan fint erstattes av sei eller annen fisk i denne oppskriften. Og tilbehøret bestemmes av hva som frister mest av sesongens brokkoli eller råkost og poteter.
Dagens rett
Urtebakt torsk
Foto: (Lilechka75)
Med urtebakt torsk blir tirsdagsmiddagen festfin
Med sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket. Og en fin introduksjon til hverdagen som venter.
14 August 2023 - 23:00
Urtebakt torsk
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 175 grader.
- Smør en ildfast form.
- Legg fiskefileten i, og press sitron over.
- Dryss over litt salt og hvit pepper.
- Rør sammen brødsmulene, de finhakkede urtene, hvitløken og smøret.
- Fordel jevnt over fisken.
- Bak i stekeovn ca 12 minutter.
Serveres med lettkokt brokkoli eller råkost og nykokte poteter. I stedet for poteter kan du bruke f.eks. villris eller godt brød.
Tips: Husk å la tørket urtekrydder få tid til å sette smak på retten.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange andre oppskrifter med torsk
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 277.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå