Her kan du fint bruke fryst fisk, det er rimeligere enn fersk. Men sei er alltid rimeligst i ferskfiskdisken - og som skapt for denne type tilberedning. Raskt og enkelt, men samtidig med mye smak.
Dagens rett

Når hele middagen lages i en form, vinner alle ingrediensene på samværet
Det gamle uttrykket frisk som en fisk kan med fordel gjeninnføres. Her får du fisk og deilige grønnsaker i skjønn forening.
02 September 2024 - 23:00
Fisk i form

Fremgangsmåte
- Smør en ildfast form og legg fisken i. Dryss over salt og pepper.
- Legg grønnsakene over fisken, tomatskivene på toppen.
- Hell over matfløten.
- Strø revet ost over og stek retten på 180 grader i ca. 20 minutter.
- Server med kokt ris eller kokte poteter.
Tips: I stedet for matfløte kan du bruke helmelk, men da blir sausen mer tyntflytende.
Her finner du mange delige retter med torsk
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
Forsiden akkurat nå