Topp pizzaen med steinbit og grillede grønnsaker
En uvanlig, men ikke desto mindre vellykket kombinasjon er denne pizzaen med både fisk, grønnsaker, pesto og hjemmelaget gressløkolje.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En uvanlig, men ikke desto mindre vellykket kombinasjon er denne pizzaen med både fisk, grønnsaker, pesto og hjemmelaget gressløkolje.
Les hele sakenHvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.
Les hele sakenDet er ikke bare kjøtt som kan grilles eller serveres med rødvinssaus.
Les hele sakenMens fisken steker, blander du salaten av maiskorn og edamamebønner.
Les hele sakenNå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Les hele sakenDenne fiskeretten kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små, og oppskriften er ikke vanskelig å følge heller.
Les hele sakenHar du ikke skalldyrkraft, kan du fint bruke fiskekraft. Denne sausen kan du dessuten servere til alle typer hvit fisk.
Les hele sakenSeibiff med løk får her en vri som garantert fallet i smak.
Les hele sakenSteinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.
Les hele sakenSteinbit trives i disse sterke omgivelsene. La deg rive med.
Les hele sakenSteinbit er en utmerket matfisk som i denne retten friskes opp med en sødmefylt appelsinsaus.
Les hele sakenSteinbit er helt super på grillen. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDenne oppskriften på den franske fiskegryten bouillabaisse er svært enkel og lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn.
Les hele sakenNår du lager en wok med steinbit og lar den svømme i kinesiskinspirerte smaker, blir det fart på selv midt-i-uka-middagen.
Les hele sakenFiskeretten blir selvsagt ekstra god om du tar deg bryet med å lage pastaen selv. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenDenne oppskriften på fiskegryte er enkel å følge, men langt fra hverdagslig. Et godt valg når det er mange rundt bordet.
Les hele sakenDenne retten lager du på godt under en halvtime. Friske tomater, sjampinjong og sukkererter gir ekstra smak.
Les hele sakenDu har sikkert ikke den spesielle vietnamesiske leirgryten som kjennetegner retten, men trøsten er at du fint kan lage den i en dyp stekepanne.
Les hele sakenBare prøv denne lettlagete kombinasjonen som dessuten kan lages med rester etter forrige fiskemiddag.
Les hele sakenDenne velsmakende pakken er mye enklere å lage enn den høres ut som. Her er oppskriften på dagens middag.
Les hele sakenPrøv denne supre oppskriften som løfter steinbit opp flere hakk, og som både enkel og rask å gjennomføre.
Les hele sakenI denne oppskriften er det brukt steinbit, men du kan bruke annen type hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje.
Les hele sakenSteinbit i en blåskjellsaus/gryte eller saute på fagspråket er så godt som sjømat kan bli. Ikke er det vanskelig heller.
Les hele sakenGnocchi, sellerihjerter og steinsopp er følget i denne steinbitoppskriften som har smaksgaranti.
Les hele sakenSteinbit med auberginepuré og lun grønnsaksvinagrette er akkurat det kroppen trenger etter noen dagers (eller ukers) hardkjør med kjøtt.
Les hele sakenDenne lekre retten med steinbit er lett å lage og ikke tar den lang tid heller.
Les hele sakenMed denne oppskriften på steinbit imponerer du i ethvert selskap, og den er langt enklere å lage enn du tror.
Les hele sakenSteinbit er manges favoritt. Den kjøttaktige konsistensen passer fint med mange typer tilbehør. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenEn smaksrik fiskerett som denne er en god opptrapping til alt det gode du har i vente og ikke minst er den langt raskere å lage enn den ser ut til.
Les hele sakenDenne fiskepakken kommer til å bli familiens nye fiskefavoritt. Enkelt og svært så rask å lage. Her er oppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele sakenDet er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenDenne franske klassikeren som nå feirer sine første 100 år, mikses med noen av landets fremste ingredienser, cognac og urtelikør. Når den toppes med litt champagne, lever den opp til navnet.
Les hele saken