Både maiskorn og edamamebønner finner du i frysedisken. De siste kan erstattes av fryste erter. Superenkelt og godt.
Dagens rett

Foto: (LCBallard)
Så kjapt får du dagens fiskemiddag på bordet
Mens fisken steker, blander du salaten av maiskorn og edamamebønner.
26 November 2024 - 00:00
Steinbit med mais- og bønnemiks

Fremgangsmåte
- Rens fisken og tørk den.
- Dryss, paprika og pepper over fisken.
- Stek fisken gyllenbrun på begge sider i olje.
- Mais-miks:
- Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.
- Vend evt inn rucculablader.
- Server fisken med mais-miksen og poteter etter ønske.
Her finner du mange deilige retter med steinbit
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 295.00 kr Basisutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå