Det er nemlig ikke så mye som skal til. Og en mager fiskesort som steinbit, som altså ikke skal ha så mye varmebehandling, passer veldig godt til en tilberedning som denne.
Dagens rett
Steinbit i wok
Foto: (Tuangtong)
Slik setter du mye smak på middagen med steinbit
Når du lager en wok med steinbit og lar den svømme i kinesiskinspirerte smaker, blir det fart på selv midt-i-uka-middagen.
28 Mars 2023 - 00:00
Steinbit i wok
Fremgangsmåte
- Skjær fiskefiléten i terninger ca 3x3 cm, pass på at alle bein er fjernet.
- Varm oljen i en wokpanne. Stek fisken raskt og ta den ut av pannen.
- Tilsett paprika, squash og løk og stek videre i 2 -3 minutter.
- Tilsett hvitløk, ingefær og chili.
- Rør ut maisennamel i soyasaus og fiskebuljong og hell blandingen over grønnsakene.
- Kok opp og tilsett fisken. Varm opp og smak til med "fem-krydder" ev bare salt og pepper.
Tips: Du kan bruke annen type hvit fisk som torsk eller sei i denne retten.
Flere lekre retter med steinbit du må prøve
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 219.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå