Her er det brukt steinbit, men du kan fint bruke sei eller annen hvit fisk i denne oppskriften. For her er det løken som gjør forskjellen.
Dagens rett
Foto: (luoman)
Når løken lages på denne måten, blir fiskeretten alt annet enn hverdagslig
Seibiff med løk får her en vri som garantert fallet i smak.
24 Juni 2024 - 23:00
Steinbit-biff med karamellisert løk
Fremgangsmåte
- Del steinbitfileten i porsjonsstykker.
- Krydre fisken med salt og pepper.
- Stek den i olje eller klaret smør ved middels varme til den er gyllen.
- Tilsett litt revet sitron i smøret før servering.
- Karamellisert løk: Stek løken forsiktig i olje til den faller sammen.
- Ha på sitronsaften og sukkeret og fortsett å steke den ved svak varme til den karamelliseres.
- Tilsett kapers og kaperslake/vann.
- Smak til med salt og pepper og litt ekstra sitron om ønskelig.
- Dryss over finhakket bladpersille.
- Server med stekte potetskiver og kokte grønnsaker.
Flere deilige retter med steinbit du må prøve
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 219.90 kr Basisutvalget86 POENG
Forsiden akkurat nå